Maurice Kroon

Eigenschappen Maurice Kroon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Op aanvraag

Maurice Kroon boeken?

Maurice Kroon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maurice Kroon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maurice Kroon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maurice Kroon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maurice Kroon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Maurice Kroon

Maurice Kroon is geboren op 26 maart 1972 te Amsterdam en trotse vader van dochter Bobbie. Na de HAVO heeft hij de Hotelschool met succes afgerond. Na een tijd als kelner in een groot restaurant in Vinkeveen te hebben gewerkt, is hij zijn gevoel gevolgd en is een eigen bedrijf gestart in Roadshows en producties.
Maurice is een veelzijdige duizendpoot en heeft inmiddels tal van entertainment shows gepresenteerd.
Warming up bij televisie programma’s, publieksbegeleiding & DJ:
Cash & Carlo, De Carlo en Irene Show, Top of The Pops, Foxkids Top 20, Life and Cooking, Staatsloterij Live, Win it and In it, Bekend en Bekeken, Achmea Kennisquiz, Officiële KNVB DJ / stadionspeaker bij het EK 2000 in Nederland en momenteel bij alle interlands van het Nederlands Elftal, uitgebreid met de Johan Cruyffschaal en de Amstelcupfinale, DJ in diverse disco- en apres-ski shows.Diverse presentatie’s:
De Campingtoer (50x per jaar, sinds 1995), de Super Soccer Show kinder- programma’s, Sinterklaas- en Kerstshows, Après-ski programma’s en de Kids-Fun-Show in Snowworld Zoetermeer.
Roadshowproducties verzorgd voor:
Radio 10 FM, Noordzee FM, De Nederlandse Staatsloterij, Dayzers, Life and Cooking, TMF, KNVB presentaties op grote beurzen voor o.a. Sanoma Uitgevers, V&D, Sky Radio, Unilever, Peter Langhout Reizen, De Break Out! Dance Party op middelbare scholen en op de Megafestatie.
TV programma’s:
Snelle Maaltijd Service voor Life & Cooking (samen met Bianca Hagenbeek)Staatsloterij on Tour (samen met Joop Braakhekke, Irene v/d Laar en Kristina Bozilovic)Staatsloterij Magazine Stedentrip

Maurice Kroon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maurice Kroon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maurice Kroon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maurice Kroon en de eventuele overige kosten om een optreden van Maurice Kroon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maurice Kroon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maurice Kroon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maurice Kroon checken, een gratis optie plaatsen op Maurice Kroon en de boeking(en) van Maurice Kroon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maurice Kroon, BOEKINGSBUREAU Maurice Kroon, BOEKINGSBURO Maurice Kroon, ENTERTAINMENTBUREAU Maurice Kroon, ENTERTAINMENTBURO Maurice Kroon, ARTIESTENBUREAU Maurice Kroon, BOEKINGSKANTOOR Maurice Kroon, IMPRESARIAAT Maurice Kroon, MUZIEKBURO Maurice Kroon, MUZIEKBUREAU Maurice Kroon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maurice Kroon, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maurice Kroon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maurice Kroon.

 

Offerte Maurice Kroon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag