Niels van Baarlen

Eigenschappen Niels van Baarlen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

Niels van Baarlen boeken?

Niels van Baarlen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Niels van Baarlen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Niels van Baarlen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Niels van Baarlen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Niels van Baarlen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Niels van Baarlen

Niels van Baarlen (32 jaar), werkt nu acht jaar voor Radio 538. Hij begon op de sales afdeling om vervolgens productie werkzaamheden op de zondagmiddag en vrijdagavond te gaan doen.
Sinds mei 2001 is Niels vaste sidekick van Evers Staat Op. In die tijd was hij ook vaste DJ bij de “Evers Staat Op” Drive in Show. Verder is hij ook de afgelopen jaren DJ geweest in het HeinekenHuis in Turijn en ook straks in Beijing.
Niels is beschikbaar als Dj voor openbare en besloten partijen.

Niels van Baarlen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Niels van Baarlen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Niels van Baarlen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Niels van Baarlen en de eventuele overige kosten om een optreden van Niels van Baarlen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Niels van Baarlen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Niels van Baarlen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Niels van Baarlen checken, een gratis optie plaatsen op Niels van Baarlen en de boeking(en) van Niels van Baarlen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Niels van Baarlen, BOEKINGSBUREAU Niels van Baarlen, BOEKINGSBURO Niels van Baarlen, ENTERTAINMENTBUREAU Niels van Baarlen, ENTERTAINMENTBURO Niels van Baarlen, ARTIESTENBUREAU Niels van Baarlen, BOEKINGSKANTOOR Niels van Baarlen, IMPRESARIAAT Niels van Baarlen, MUZIEKBURO Niels van Baarlen, MUZIEKBUREAU Niels van Baarlen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Niels van Baarlen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Niels van Baarlen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Niels van Baarlen.

 

Offerte Niels van Baarlen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag