DJ Silverius

Eigenschappen DJ Silverius boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
180 min.
Geluid
Exclusief

DJ Silverius boeken?

DJ Silverius boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Silverius.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Silverius.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Silverius ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Silverius plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ Silverius

In 1969 werd in Amsterdam Silveer van Deinsen, beter bekend als DJ Silverius, geboren. Het dj’en zit hem al vanaf de lagere school in het bloed. Zo draait hij op klassenavonden, examenfeesten en maakt hij mixtapes voor veel van z’n vrienden, familie en buurtgenoten.
Vanaf 1989 gaat Silverius werken bij platenzaak Rhythm Import en vanaf dan gaat het hem voor de wind. Hij draait op verschillende swingbeatfeesten door heel Nederland. Daarnaast laat house hem ook niet ongemoeid en draait hij met onder anderen Erick-E op verschillende afterparties.Hush ’n Rush Productions
In 1993 begint Silverius met produceren en richt hij zijn eigen bedrijf Hush ’n Rush Productions op. Ook brengt hij in dat jaar zijn eerste plaat uit, genaamd ‘Rising’. Daarnaast werkt hij voor verschillende platenmaatschappijen. In eerste instantie wordt hij binnengehaald door Dureco, waar hij werkt als remixer, labelmanager en A&R manager. In 1997 doet hij de overstap naar EMI music. Als creative manager haalt hij daar sterren binnen als E-life, Erick-E, Postmen, Svenson en Gielen, Sander Kleinenberg, Extince en Def Rhymz.
MTVOndanks het enorm drukke schema van Silverius maakt hij nog steeds tijd vrij voor zijn passie: het dj’en. Eind jaren ’90 draait hij regelmatig voor MTV als resident van de chill out op Climax-parties. In de jaren daarna draait hij als resident op de MTV Extreme-feesten en ook in Amsterdamse clubs als Marcanti, Sol, Odeon en Sinners staat hij regelmatig achter de draaitafelsFloorfillerz
Maar ook op mixgebied presteert DJ Silverius het nodige. Zo was hij samen met DJ Rob Boskamp verantwoordelijk voor de Club Flavours-mix op 3FM bij Ruud de Wild en mixt hij de ‘Powergrooves’ van Rob Boskamp. Bij Radio Veronica kun je elke zaterdag tussen 22.00 en 23.00 uur en tussen 01.00 en 02.00 uur genieten van de mixtechnieken van Silverius in ‘Floorfillerz’!

DJ Silverius boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Silverius.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Silverius, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Silverius en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Silverius mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Silverius.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Silverius. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Silverius checken, een gratis optie plaatsen op DJ Silverius en de boeking(en) van DJ Silverius voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Silverius, BOEKINGSBUREAU DJ Silverius, BOEKINGSBURO DJ Silverius, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Silverius, ENTERTAINMENTBURO DJ Silverius, ARTIESTENBUREAU DJ Silverius, BOEKINGSKANTOOR DJ Silverius, IMPRESARIAAT DJ Silverius, MUZIEKBURO DJ Silverius, MUZIEKBUREAU DJ Silverius, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Silverius, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Silverius, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Silverius.

 

Offerte DJ Silverius aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag