Ben Liebrand

Eigenschappen Ben Liebrand boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
180 min.
Geluid
Exclusief

Ben Liebrand boeken?

Ben Liebrand boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ben Liebrand.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ben Liebrand.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ben Liebrand ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Liebrand plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ben Liebrand

Ben Liebrand wordt geboren in 1960 in Nijmegen. Al op 16-jarige leeftijd laat Ben de wereld genieten van zijn dj-kunsten met zijn eigen mobiele roadshow. Dit is het begin van een carrière die ondertussen al ruim 25 jaar omspant. In de jaren die volgen boekt Ben als remixer de nodige successen in het buitenland. Zijn eerste remix was ‘She’s So Divine’ van The Limit. ‘Rock The Boat’ van Forrest en zijn versie van ‘Eve of the war’ leveren hem internationale top 5-hits op. Die buitenlandse hits keren als ‘import’ weer terug in Nederland en zo wordt Ben ook hier bekend. Zo produceerde en mixte hij onder andere de ’Holiday Rap’ van Mc Miker G & DJ Sven, een megahit over de hele wereld begin jaren ‘80. Zijn radiodebuut maakt Ben in 1983 bij Veronica. Wekelijks maakt hij mixen voor zijn programma ‘In The Mix’. Ook start hij met de jaarlijkse ‘Grandmix’, een compilatie van de beste dance nummers van het afgelopen jaar. Ben’s mixwerk blijkt over de jaren dé inspiratie te zijn geweest voor vele huidige DJ’s zoals DJ Dano, Olav Basoski, Tiësto en Armin van Buuren. En zijn wekelijkse minimixen leiden geregeld tot internationale releases en successen. Ondertussen wordt Ben zo bekend dat hij door de grootste sterren gevraagd wordt om hun nummers in een nieuw jasje te steken. Zo remixt hij onder andere nummers van Salt-N-Pepa (onder andere ‘Let’s Talk About Sex’, ‘You Showed Me’, ‘Whatta Man’), Phil Collins (‘In The Air Tonight’), Sting (‘Englishman In New York’, ‘Mad About You’), Alexander O’Neal, Genesis, Grace Jones en vele andere binnen- en buitenlandse grootheden. Begin jaren ‘90 richt Ben zijn eigen bedrijf Liebrand Images op en specialiseert zich in 3D-animaties. Hij ontwerpt onder andere covers en videoclips, maar richt zich ook op commercials. Ben kan Radio 538, Arcade, The Music Factory, Armin van Buuren, Speedy J. , Thunderdome, Atlantic Ocean, Alan Parsons Project, The Klubbheads, KLM en Pepsi onder zijn vaste klandizie rekenen. Maar hij blijft zich in de jaren ‘90 ook bezig houden met remixen. Zo keert de ‘Grandmix’ en ‘Minimix’ terug bij Radio 538 en worden de ‘Grandmixen’ nu ook op cd uitgebracht evenals een hele serie gemixte cd’s en exclusieve compilaties van zeldzame 12′ versies. En sinds 2004 is Ben weer iedere zaterdag van 23. 00 uur tot 00. 00 uur te beluisteren bij Radio Veronica, een uur lang non-stop ‘In The Mix’ met eerder op de avond rond 21:10 uur de ‘Minimix’. Hiermee zorgt de enige echte Mastermixer voor het echte zaterdagavondgevoel!.

Ben Liebrand boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ben Liebrand.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ben Liebrand aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag