538 DJ's on tour

Eigenschappen 538 DJ’s on tour boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
180 min.
Geluid
Incl. B-set (geluid tot ca. 500 p.)

538 DJ’s on tour boeken?

538 DJ’s on tour boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 538 DJ’s on tour.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 538 DJ’s on tour.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 538 DJ’s on tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 538 DJ’s on tour plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie 538 DJ’s on tour

Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met gemak 100. 000 bezoekers, maar is ook geschikt voor kleinere feesten. Kwaliteit staat altijd voorop. Om dit te kunnen garanderen verkiest de 538 DJ’S On Tour kwaliteit boven kwantiteit. De show is zo succesvol door het gebruik van de beste geluidsinstallatie, de mooiste lichtshow, de beste muziek uit het heden en verleden en de gegarandeerde presentatie door Radio 538 diskjockeys. EEN AVOND 538 DJ’S ON TOUR BETEKENT:. – De beste diskjockeys van Nederland:. Rick van Velthuysen. Barry Paf. Lindo Duvall. Jeroen Nieuwenhuize. Jens Timmermans. Niek van der Bruggen. Niels van Baarlen. Rick Romijn. – Een oogverblindend spektakel:. De 538 DJ’s On Tour is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid, aan te passen aan alle ruimtes. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door twee Radio 538 diskjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt. – Promotionele ondersteuning:. De 538 DJ’s On Tour wordt, indien gewenst, volop gepromoot op de radio. Voorafgaand aan de show wordt de Drive In Show minimaal 15 keer per week in een spot op Radio 538 aangekondigd. In deze spot wordt vermeld waar de Drive In Show staat, met vermelding van de betreffende zaal of en de naam van de diskjockeys die de avond verzorgen. Het is uiteraard ook mogelijk niet vermeld te worden in de radiospot indien het een besloten feest betreft. Bij iedere boeking worden tevens 25 posters geleverd met daarop de aankondiging van het feest.

538 DJ’s on tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 538 DJ’s on tour.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 538 DJ’s on tour, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 538 DJ’s on tour en de eventuele overige kosten om een optreden van 538 DJ’s on tour mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 538 DJ’s on tour.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 538 DJ’s on tour. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 538 DJ’s on tour checken, een gratis optie plaatsen op 538 DJ’s on tour en de boeking(en) van 538 DJ’s on tour voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT 538 DJ’s on tour, BOEKINGSBUREAU 538 DJ’s on tour, BOEKINGSBURO 538 DJ’s on tour, ENTERTAINMENTBUREAU 538 DJ’s on tour, ENTERTAINMENTBURO 538 DJ’s on tour, ARTIESTENBUREAU 538 DJ’s on tour, BOEKINGSKANTOOR 538 DJ’s on tour, IMPRESARIAAT 538 DJ’s on tour, MUZIEKBURO 538 DJ’s on tour, MUZIEKBUREAU 538 DJ’s on tour, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU 538 DJ’s on tour, ARTIESTENBOEKINGSBURO 538 DJ’s on tour, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR 538 DJ’s on tour.

 

Offerte 538 DJ’s on tour aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag