Dennis van der Geest

Eigenschappen Dennis van der Geest boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Op aanvraag

Dennis van der Geest boeken?

Dennis van der Geest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis van der Geest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis van der Geest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis van der Geest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis van der Geest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dennis van der Geest

Dennis van der Geest als trouwambtenaar / Celebabs op uw bruiloft

Dennis van der Geest heeft een indrukwekkende internationale topsport carrière op zijn naam staan. Hij is de eerste judoka die tien keer op rij Nederlands Kampioen is geworden. Naast zijn Nationale titels won hij tweemaal het Europees Kampioenschap en in september 2005 voegde hij daar een Wereldtitel aan toe. Niet in zijn gewichtsklasse, maar in de ’open’ klasse. Zijn beste moment was volgens Dennis van der Geest toen hij de Europese titel won met het Nederlandse team. Hij won elke partij met een ippon en behaalde beslissende punten. Ook op de Olympische Spelen van Athene was de knuffelbeer uit Haarlem goed in vorm. Dit bracht hem tot een bronzen medaille.
Al vele jaren is Dennis van der Geest een graag geziene gast op de meest uiteenlopende dance feesten waar hij als DJ een goede reputatie heeft opgebouwd. Muziek en zijn werkzaamheden als DJ zijn een grote passie, iets wat hem onderscheidt van andere topsporters en vaak in de media brengt. Na beëindiging van zijn judocarrière in mei 2009 heeft Dennis van der Geest zich vol overgave gestort op deze grote passie. Als DJ is Dennis al vele jaren actief en zijn stijl laat zich het best omschrijven als een mix van disco, funk en house. Met deze insteek kwam hij op het idee voor zijn eerste album “Sounds From The Loft” dat hij begin 2011 uit heeft gebracht.
Dennis is een man die een groep mensen kan inpakken vanwege zijn ongedwongen en relaxte karakter. Daardoor is hij ook een veel gevraagde persoonlijkheid op de Nederlandse televisie. In het najaar van 2010 was Dennis te zien zijn in het programma ‘Op Zoek Naar God’ bij de EO. Begin 2012 was hij te zien als verslaggever tijdens de wereldberoemde Dakar Rally voor RTL 4, daarnaast presenteert hij De Sterkste Man van Nederland en zal hij tijdens de Olympische Spelen van 2012 tafelheer zijn en verschillende items maken voor de Sportzomer van RTL 4.
Hij is een sterke persoonlijkheid met een ongekend doorzettingsvermogen. Dit komt ook naar voren in zijn lezingen waarin hij vertelt over zijn passie. De volgende onderwerpen komen in zijn lezingen aan de orde: overwinnen van tegenslagen, werken aan doelen, toewerken naar een piekmoment, slim winnen van sterkere tegenstanders, tegen de weerstand in en met de weerstand mee en ambitie. Hierbij maakt hij gebruik van vele anekdotes uit de judosport. Naast succesvol judoka is Dennis ook ondernemer, daarom zijn de lezingen van Dennis bij uitstek geschikt voor het bedrijfsleven, niet alleen voor externe maar juist ook voor interne doeleinden. Van belang bij het ondernemerschap van Dennis zijn de waarden waar hij voor staat: gezond, sterk, duurzaam, veilig, entertainment, sport, intelligent en benaderbaar.
Tevens geeft Dennis judoclinics uiteenlopend van clinics in het bedrijfsleven tot clinics bij judoverenigingen. Een judoclinic is voor mensen die nog nooit aan judo hebben gedaan een unieke ervaring. Na afloop vertelt Dennis in een passend betoog over de weg naar topprestaties. Topsport en judo kunnen gebruikt worden als metafoor; het functioneert als een effectieve spiegel voor eigen handelen en het bereiken van resultaat. Het is gebleken dat zijn gedrevenheid en liefde voor topprestaties niet alleen beperkt zijn tot de judomat.
Verder is Dennis getrouwd met Zaina van der Geest en samen hebben zij twee zoontjes Bjorn en Fynn.

Wilt u Dennis van der Geest als trouwambtenaar / Celebabs op uw bruiloft, neem dan gerust contact met ons op.

Dennis van der Geest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis van der Geest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis van der Geest en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis van der Geest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis van der Geest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis van der Geest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis van der Geest checken, een gratis optie plaatsen op Dennis van der Geest en de boeking(en) van Dennis van der Geest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dennis van der Geest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag