Rob Stenders

Eigenschappen Rob Stenders boeken

Prijs
v.a. 2.495
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Rob Stenders boeken?

Rob Stenders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Stenders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rob Stenders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rob Stenders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Stenders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rob Stenders

De stem van Rob Stenders klinkt vertrouwd. Niet zo gek. Rob Stenders begon zijn carrièrre bij de VARA, vertrok naar Veronica, stroomde door naar Power FM, ging weer naar Veronica en keerde uiteindelijk terug bij de VARA. Zijn stem is al jaren in de ether te horen. De mens bij de stem wekt al net zo snel het vertrouwen. Sympathiek. Jongensachtig. Rap van tong. Na jarenlang bij 3 FM gepresenteerd te hebben vertrok hij naar Yorin FM. In 2007 keert hij weer terug bij 3FM om een middagprogramma te gaan presenteren

Rob Stenders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rob Stenders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rob Stenders en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rob Stenders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rob Stenders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag