Disco Caravan

Eigenschappen Disco Caravan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Disco Caravan boeken?

Disco Caravan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Disco Caravan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Disco Caravan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Disco Caravan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Disco Caravan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Disco Caravan

Misschien wel de kleinste, maar zeker de leukste discotheek op wielen. Na 4 prototypes weten we eindelijk hoe stevig we de caravan moeten bouwen om het huidige record van 25 man te kunnen verbeteren. Iets te grote speakers, hele vette platen, net iets te veel zweet en veel te weinig ruimte dat zijn de ingrediënten van de discocaravan. De Disco Caravan: wie er nog nooit in is geweest, heeft nog nooit echt gefeest

Disco Caravan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Disco Caravan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Disco Caravan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Disco Caravan en de eventuele overige kosten om een optreden van Disco Caravan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Disco Caravan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Disco Caravan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Disco Caravan checken, een gratis optie plaatsen op Disco Caravan en de boeking(en) van Disco Caravan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Disco Caravan, BOEKINGSBUREAU Disco Caravan, BOEKINGSBURO Disco Caravan, ENTERTAINMENTBUREAU Disco Caravan, ENTERTAINMENTBURO Disco Caravan, ARTIESTENBUREAU Disco Caravan, BOEKINGSKANTOOR Disco Caravan, IMPRESARIAAT Disco Caravan, MUZIEKBURO Disco Caravan, MUZIEKBUREAU Disco Caravan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Disco Caravan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Disco Caravan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Disco Caravan.

 

Offerte Disco Caravan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag