Armin Van Buuren

Eigenschappen Armin Van Buuren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Armin Van Buuren boeken?

Armin Van Buuren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Armin Van Buuren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Armin Van Buuren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Armin Van Buuren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Armin Van Buuren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Armin Van Buuren

Van Buuren werd geboren in Leiden. Armins fascinatie voor muziek ontwikkelde zich al in een vroeg stadium van zijn leven. Dit had vooral te maken met zijn vader, die een fervent muziekkenner was en naar vele verschillende muziekstijlen luisterde. Behalve zijn fascinatie voor muziek ontwikkelde Armin ook interesse in technologie en computers. Toen hij veertien jaar oud was begon hij voor het eerst muziek te maken. Gedurende zijn jeugd kon men Armin op de fiets altijd aantreffen met een koptelefoon op, luisterend naar Jean Michel Jarre en Ben Liebrands minimixes. Hij zond zelfs een demo van zijn productie naar zijn idool Ben Liebrand die zeer enthousiast was van de jonge Armin. Mede hierdoor leerde Liebrand Armin hoe een muziekstuk te produceren en te mixen. Armin’s passie voor mixen bleef groeien. Zijn eerste baantje als dj had hij in de discotheek Nexus, in het derde jaar van zijn rechtenstudie in Leiden. Ondertussen werd zijn slaapkamerstudio verplaatst naar een echte studio. De eerste tracks die hij in deze studio maakte waren “Touch Me” en “Communication”. Armin heeft ooit in deze tijd verklaard dat je geen gevangene moest zijn van je eigen stijl en dat je je constant moest verbeteren. Tegenwoordig heeft Armin, die afgestudeerd is in de rechten, een professionele carrière als dj. Hij treed meer dan twee keer per weekend op in diverse clubs. Armin heeft tevens vele remixes op zijn naam staan. Deze worden vooral op Radio 538 tijdens het nachtprogramma uitgezonden.

Armin Van Buuren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Armin Van Buuren.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Armin Van Buuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Armin Van Buuren en de eventuele overige kosten om een optreden van Armin Van Buuren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Armin Van Buuren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Armin Van Buuren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Armin Van Buuren checken, een gratis optie plaatsen op Armin Van Buuren en de boeking(en) van Armin Van Buuren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Armin Van Buuren, BOEKINGSBUREAU Armin Van Buuren, BOEKINGSBURO Armin Van Buuren, ENTERTAINMENTBUREAU Armin Van Buuren, ENTERTAINMENTBURO Armin Van Buuren, ARTIESTENBUREAU Armin Van Buuren, BOEKINGSKANTOOR Armin Van Buuren, IMPRESARIAAT Armin Van Buuren, MUZIEKBURO Armin Van Buuren, MUZIEKBUREAU Armin Van Buuren, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Armin Van Buuren, ARTIESTENBOEKINGSBURO Armin Van Buuren, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Armin Van Buuren.

 

Offerte Armin Van Buuren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag