Play-Mobiel IPad DJ

Eigenschappen Play-Mobiel IPad DJ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Play-Mobiel IPad DJ boeken?

Play-Mobiel IPad DJ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Play-Mobiel IPad DJ.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Play-Mobiel IPad DJ.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Play-Mobiel IPad DJ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Play-Mobiel IPad DJ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Play-Mobiel IPad DJ

Play-Mobiel is de eerste DJ die draadloos naar je toe komt op zoek naar de leukste verzoekjes! In een strak wit pak beweegt deze DJ zich tussen de mensen. Met in de hand een IPad en een koptelefoon op het hoofd vraagt hij wat je wil horen.De IPad is gevuld met heerlijke muziek, van lounge en disco tot dance, top 40 en salsa. Staat het verzoekje niet op de IPad dan tovert de DJ een toepasselijke vervanger op de digitale draaitafels.
Play-Mobiel is zeer geschikt voor diners, borrels, sportdagen, lounge, beach, beurs, bbq, 80-ies en 90-ies feestjes.
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw feest of bijeenkomst neem dan contact met ons op. 

Play-Mobiel IPad DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Play-Mobiel IPad DJ.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Play-Mobiel IPad DJ, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Play-Mobiel IPad DJ en de eventuele overige kosten om een optreden van Play-Mobiel IPad DJ mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Play-Mobiel IPad DJ.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Play-Mobiel IPad DJ. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Play-Mobiel IPad DJ checken, een gratis optie plaatsen op Play-Mobiel IPad DJ en de boeking(en) van Play-Mobiel IPad DJ voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Play-Mobiel IPad DJ, BOEKINGSBUREAU Play-Mobiel IPad DJ, BOEKINGSBURO Play-Mobiel IPad DJ, ENTERTAINMENTBUREAU Play-Mobiel IPad DJ, ENTERTAINMENTBURO Play-Mobiel IPad DJ, ARTIESTENBUREAU Play-Mobiel IPad DJ, BOEKINGSKANTOOR Play-Mobiel IPad DJ, IMPRESARIAAT Play-Mobiel IPad DJ, MUZIEKBURO Play-Mobiel IPad DJ, MUZIEKBUREAU Play-Mobiel IPad DJ, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Play-Mobiel IPad DJ, ARTIESTENBOEKINGSBURO Play-Mobiel IPad DJ, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Play-Mobiel IPad DJ.

 

Offerte Play-Mobiel IPad DJ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag