Winston Post

Eigenschappen Winston Post boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Winston Post boeken?

Winston Post boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Winston Post.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Winston Post.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Winston Post ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Winston Post plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Winston Post

Deze VIP-DJ, Winston Post, is bekend van onder andere GTST, maar ook als fotomodel heeft hij al nationale faam. Winston werkte na zijn HAVO-diploma enige tijd als logistiek medewerker bij een computerbedrijf en volgde daarnaast een opleiding voor Marketing Coördinator en een workshop camera-acteren bij ‘de Trap’. Hierna richtte hij zich volledig op het acteer- en modellenwerk. Met succes. In ’95 maakte hij zijn opwachting in een videoclip van ‘2 Brothers on the 4th Floor’. Inmiddels heeft hij als model op diverse internationale modeshows gelopen en ook op televisiegebied is zijn naam gevestigd. Zo was hij onder meer te zien in het BNN programma van Eddy Zoey en deed hij mee aan ‘Monte Carlo Soaptalent’ van RTL 4. Dit leverde hem de vaste rol op van Benjamin in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Als acteur speelde hij verder gastrollen in de serie ‘Westenwind’ en als model werkt hij mee aan diverse fotoshoots en commercials. Hoewel het acteer- en modellenwerk voor hem op de eerste plaats komen is hij sinds kort ook te boeken als dj.

Winston Post boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Winston Post.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Winston Post, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Winston Post en de eventuele overige kosten om een optreden van Winston Post mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Winston Post.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Winston Post. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Winston Post checken, een gratis optie plaatsen op Winston Post en de boeking(en) van Winston Post voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Winston Post aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag