Martijn Muijs

Eigenschappen Martijn Muijs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
25 min.
Geluid
Op aanvraag

Martijn Muijs boeken?

Martijn Muijs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Martijn Muijs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Martijn Muijs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Martijn Muijs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martijn Muijs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Martijn Muijs

Martijn Muijs wordt op 8 maart 1982 geboren in het pittoreske Hattem. Al op de basisschool ontdekte hij het medium radio. Met schoolvriendjes presenteerde hij op de zolderkamer voor een publiek dat niet bestond. Er zijn zelfs nog bandjes van, maar die worden zorgvuldig achter slot en grendel bewaard. Tijdens de middelbare school komt de eerste radiodroom uit: een programma bij de lokale omroep van Meppel. Na het behalen van zijn VWO-diploma wil Martijn eigenlijk maar één ding: niet studeren! Een half jaar niks doen is het gevolg en het in zicht komen van de bodem van de portemonnee doen hem besluiten tot actie over te gaan. De tweede radiodroom komt uit: een betaalde baan bij het commerciële regionale station Rebecca Radio. Eerst als side-kick van de ochtendshow, later als presentator op zo ongeveer alle uren van de dag, waaronder –als hoogtepunt- een eigen middagprogramma tussen vier en zes. Maar na ruim drie jaar komt voor Martijn ook daar het einde in zicht: Rebecca Radio wordt verkocht en alle DJ’s komen op straat te staan. Bijna is het radioavontuur ten einde, totdat een oproep verschijnt op de site van BNN. Hey DJ heet het; een zoektocht naar het nieuwe DJ-talent van Nederland. Martijn doet mee en wordt, na een zenuwslopende week met diverse afvalrondes, tot winnaar uitgeroepen. De prijs: een radioshow op 3FM. Sinds september 2004 is Martijn op de radio bij BNN 3FM te horen, hij heeft Top Of The Pops op zondagmiddag gepresenteerd en een programma op zondagochtend tussen zevenen negen. Martijn is elke werkdag tussen vier en zes uur in de ochtend te horen in Muijst Wanted.

Martijn Muijs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Martijn Muijs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Martijn Muijs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Martijn Muijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Martijn Muijs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Martijn Muijs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Martijn Muijs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Martijn Muijs checken, een gratis optie plaatsen op Martijn Muijs en de boeking(en) van Martijn Muijs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Martijn Muijs, BOEKINGSBUREAU Martijn Muijs, BOEKINGSBURO Martijn Muijs, ENTERTAINMENTBUREAU Martijn Muijs, ENTERTAINMENTBURO Martijn Muijs, ARTIESTENBUREAU Martijn Muijs, BOEKINGSKANTOOR Martijn Muijs, IMPRESARIAAT Martijn Muijs, MUZIEKBURO Martijn Muijs, MUZIEKBUREAU Martijn Muijs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Martijn Muijs, ARTIESTENBOEKINGSBURO Martijn Muijs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Martijn Muijs.

 

Offerte Martijn Muijs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag