DJ Drivah

Eigenschappen DJ Drivah boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Drivah boeken?

DJ Drivah boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Drivah.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Drivah.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Drivah ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Drivah plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ Drivah

Drivah’s platenkeuze is een muzikale ervaring van Hip Hop en R&B die verfijnd en aangesterkt wordt door Elektronische en Caribische invloeden. De DJ ontwikkelde deze unieke stijl op allerlei clubavonden in Nederland. Ook was hij te zien op festivals zoals Encore, Appelsap en Amsterdam Open Air.
Inmiddels is de single ‘Nooit Meer’ met o.a. Frenna & Jonna Fraser (New Wave) een feit. Met meer dan 750.000 Youtube-views op de teller staat Drivah klaar om met zijn unieke ‘ flair & swag ‘ de dansvloeren in te kleuren.

DJ Drivah boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Drivah.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Drivah, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Drivah en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Drivah mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Drivah.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Drivah. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Drivah checken, een gratis optie plaatsen op DJ Drivah en de boeking(en) van DJ Drivah voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Drivah, BOEKINGSBUREAU DJ Drivah, BOEKINGSBURO DJ Drivah, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Drivah, ENTERTAINMENTBURO DJ Drivah, ARTIESTENBUREAU DJ Drivah, BOEKINGSKANTOOR DJ Drivah, IMPRESARIAAT DJ Drivah, MUZIEKBURO DJ Drivah, MUZIEKBUREAU DJ Drivah, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Drivah, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Drivah, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Drivah.

 

Offerte DJ Drivah aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag