Gastons bingo paleis boeken

Eigenschappen Gastons Bingo Paleis boeken

Prijs
Op aanvraag

Gastons Bingo Paleis boeken?

Gastons Bingo Paleis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gastons Bingo Paleis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gastons Bingo Paleis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gastons Bingo Paleis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gastons Bingo Paleis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gastons Bingo Paleis

Gastons Bingo Paleis

Bingo op de juiste manier is hot. Lachen gieren brullen, gewoon gezellig! Een concept in een te grappig decor met veel Delfts blauw, bloembakken met oer Hollandse tulpen en een echt prijsmeisje op klompen. Voeg daar aan toe; een ouderwetse bingo ballen machine, oerhollandse hits en jingle’s en het feest is compleet. Het BingoPaleis is stand alone in te zetten of te integreren in een dag of avond programma. De show duurt drie uur, waarin drie rondes bingo gespeeld worden van 30 minuten, afgewisseld met muzikale intermezzo’s.

Gastons Bingo Paleis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gastons Bingo Paleis en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gastons Bingo Paleis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gastons Bingo Paleis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag