Dennis Ruyer

Eigenschappen Dennis Ruyer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Dennis Ruyer boeken?

Dennis Ruyer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Ruyer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis Ruyer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis Ruyer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Ruyer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dennis Ruyer

Dennis Ruyer is geboren op 23 juli 1972. Op zijn 4e verjaardag probeert hij voor het eerst plaatjes te draaien met de draaitafel van paps. Deze hightech Dual draaitafel draait daarna nooit meer, maar Dennis heeft de tijd van z’n leven.
Op 11 jarige leeftijd heeft Dennis zijn eerste radioprogramma met als muzikale hoogtepunt ‘Grandmaster Flash – White Lines’. Dennis heeft dit nummer altijd bij zich en hoopt het te kunnen draaien tijdens een studiobezoek van Rob Oudkerk of Desi Bouterse.
Via illegale radiostations (o.a. Counterpoint Amsterdam) komt Dennis in 1998 terecht bij Veronica FM en vervolgens maakt hij op 17 april 2000 de overstap naar Radio 538.
Opvallend feit: Dennis Ruyer heeft een voorwaardelijke veroordeling wegens ‘op-rui-ing’ aan z’n broek hangen vanwege de beruchte flitspaalaffaire. Tot 2005 loopt hij dus keurig in het gareel…
De stem van Dennis kan je bekend voorkomen van diverse reclamespots op de Nederlandse radio en televisie: Extreme Sports Channel (UPC), ID&T, Warner Bros, Columbia Tristar, Grolsch, Ola, Coca Cola, Sony, M&M’s, Bacardi, EMI, 20th Century Fox en Kia Motors. Dennis heeft liever niet dat Libresse ook genoemd wordt… maar lekdicht is het wel.
Behalve zijn missie op de radio is Dennis ook te vinden op intieme dansfeestjes in donkere zalen. Daar draait hij plaatjes om harten sneller te laten kloppen en liefde te laten ontluiken.
Dennis Ruyer was aanvankelijk te horen van maandag tot en met vrijdag in het programma Greatest Hits van 10 tot 12 in de ochtend. Sinds 13 juni 2005 hoor je hem op zijn vaste stekkie: van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur op Radio 538.

Dennis Ruyer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis Ruyer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis Ruyer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis Ruyer en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis Ruyer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis Ruyer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis Ruyer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis Ruyer checken, een gratis optie plaatsen op Dennis Ruyer en de boeking(en) van Dennis Ruyer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis Ruyer, BOEKINGSBUREAU Dennis Ruyer, BOEKINGSBURO Dennis Ruyer, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis Ruyer, ENTERTAINMENTBURO Dennis Ruyer, ARTIESTENBUREAU Dennis Ruyer, BOEKINGSKANTOOR Dennis Ruyer, IMPRESARIAAT Dennis Ruyer, MUZIEKBURO Dennis Ruyer, MUZIEKBUREAU Dennis Ruyer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis Ruyer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis Ruyer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis Ruyer.

 

Offerte Dennis Ruyer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag