Daniel Dekker

Eigenschappen Daniel Dekker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Daniel Dekker boeken?

Daniel Dekker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniel Dekker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daniel Dekker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daniel Dekker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daniel Dekker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daniel Dekker

Daniël Dekker is geboren op 8 april 1960. Na zijn middelbare school gaat Daniël werken bij een bank. Maar door zijn enorme passie voor muziek verruilt hij deze baan al snel om aan zijn radio carrière bij Radio Capitol te beginnen. Daarna maakt hij de overstap naar Radio Decibel in Amsterdam. Hij werkt daar samen met Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren en dan komt de volgende overstap naar de studio’s van Hilversum. Daniël werkt negen maanden bij Radio 10 Gold wanneer hij door Dick de Winter in 1988 naar de Tros wordt gehaald. Voor de Tros presenteert hij op Radio 3 veel programma’s waaronder de Nationale Hitparade Top 100 en daarna volgen onder andere de Tros Top 100, Mega Top 100 en Mega Top 5. Tegenwoordig is Daniël elke werkdag op Radio 2 te horen met De Gouden Uren. De Gouden Uren is het best beluisterde muziekprogramma van de Publieke Omroep en één van de best beluisterde programma’s van Nederland. Op vrijdag is hij te horen met Poster en op zaterdag met het livemuziekprogramma Muziekcafé. Tevens bepaalt Daniël namens de Tros het beleid van Radio 2 en 3FM. Naast muziek en radio maken heeft Daniël ook een passie voor voetbal. Hij is een geboren Amsterdammer en is onlangs door de ledenraad van de Supportersvereniging van Ajax gekozen tot de nieuwe voorzitter. Daniël draait ook al jaren in discotheken, op evenementen en bedrijfsfeesten. Daarnaast doet hij ook drive in shows met zijn Tros collega’s Edwin Diergaarde en Corné Klijn.

Daniel Dekker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daniel Dekker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daniel Dekker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daniel Dekker en de eventuele overige kosten om een optreden van Daniel Dekker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daniel Dekker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daniel Dekker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daniel Dekker checken, een gratis optie plaatsen op Daniel Dekker en de boeking(en) van Daniel Dekker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daniel Dekker, BOEKINGSBUREAU Daniel Dekker, BOEKINGSBURO Daniel Dekker, ENTERTAINMENTBUREAU Daniel Dekker, ENTERTAINMENTBURO Daniel Dekker, ARTIESTENBUREAU Daniel Dekker, BOEKINGSKANTOOR Daniel Dekker, IMPRESARIAAT Daniel Dekker, MUZIEKBURO Daniel Dekker, MUZIEKBUREAU Daniel Dekker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daniel Dekker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daniel Dekker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daniel Dekker.

 

Offerte Daniel Dekker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag