DJ Rene Friso

Eigenschappen DJ Rene Friso boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Rene Friso boeken?

DJ Rene Friso boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Rene Friso.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Rene Friso.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Rene Friso ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Rene Friso plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ Rene Friso

DJ Rene Friso, de entertainer!
Door zijn veelzijdigheid één van de meest geboekte allround entertaining dj van Nederland.Zijn altijd enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is alom bekend in Nederland. Voor een personeelsfeest, bruiloft of corporate event, René is daar te zien waar een goede en professioneel entertaining dj vereist is.
Draaide een aantal jaren voor de bekendste horecazaak van Nederland, de Baja Beachclub in Rotterdam, maar ook de bekende road shows als Veronica, Malibu, Flügel en de Après skihut on tour maken en maakten regelmatig gebruik van de kunsten van René Friso.Draait nu voor bekende en toonaangevende horecazaken in Nederland, op publieksevenementen en feesten voor de particuliere markt.Daarnaast word zijn expertise veelvuldig gebruikt om horecazaken te adviseren in met name muziekbeleid en concept – invulling.
René is tevens DJ voor de 100% NL muziektour en andere, aan dit radiostation gelieerde, evenementen zoals voorprogramma Toppers in de Arena Amsterdam, 4 daagse feesten Nijmegen, Festival ZAND en Nederland Muziekland.
Zijn stijl is vooral entertainen en de juiste platenkeuze; voor elk feest heeft hij een passende ‘cd koffer’ en is dus overal inzetbaar.Van Swingend 60’s, naar de Dancing 90’s en de pumping 00’s, Nederlandstalig, Dance Classics, Summer/Baha stijl, Salsa/Latin, House/club/lounge en natuurlijk het zo bekende feestconcept.Daarnaast draait René Friso regelmatig op de grotere (bedrijfs)evenementen, alwaar een goede presenterende dj een must is.
Dus als u feest echt geslaagd moet worden is de boeking van DJ Rene, voor wat betreft uw muziek, in ieder geval de enige juiste keuze.

DJ Rene Friso boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Rene Friso.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Rene Friso, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Rene Friso en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Rene Friso mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Rene Friso.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Rene Friso. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Rene Friso checken, een gratis optie plaatsen op DJ Rene Friso en de boeking(en) van DJ Rene Friso voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte DJ Rene Friso aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag