DJ Friso

Eigenschappen DJ Friso boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Friso boeken?

DJ Friso boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Friso.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Friso.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Friso ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Friso plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ Friso

Om deze getalenteerde DJ een spreekwoordelijke duizendpoot of kameleon te noemen gaat misschien wat ver. Toch moet het op een of andere manier verwoord worden, want Friso is van meerdere muzikale markten thuis en hij heeft tijdens zijn optreden maar een doel: het opwekken van dat heerlijke zomergevoel. Zijn draaistijl is uniek en zeer afwisselend, uiteenlopend van Allround tot Classics en Remixen. 

DJ Friso boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Friso.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Friso, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Friso en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Friso mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Friso.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Friso. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Friso checken, een gratis optie plaatsen op DJ Friso en de boeking(en) van DJ Friso voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Friso, BOEKINGSBUREAU DJ Friso, BOEKINGSBURO DJ Friso, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Friso, ENTERTAINMENTBURO DJ Friso, ARTIESTENBUREAU DJ Friso, BOEKINGSKANTOOR DJ Friso, IMPRESARIAAT DJ Friso, MUZIEKBURO DJ Friso, MUZIEKBUREAU DJ Friso, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Friso, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Friso, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Friso.

 

Offerte DJ Friso aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag