Edwin Diergaarde

Eigenschappen Edwin Diergaarde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edwin Diergaarde boeken?

Edwin Diergaarde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Diergaarde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edwin Diergaarde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edwin Diergaarde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edwin Diergaarde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edwin Diergaarde

Edwin Diergaarde is geboren op 12 augustus 1968. Zijn radio carrière begint bij X-tra 108 in Amsterdam, Midstad FM in Utrecht en bij het commerciële Power FM. Hierna werkt hij zes jaar als dj bij Radio Veronica en sinds 1998 is Edwin te horen op Radio 3FM bij de TROS. Hij presenteerde Weekopweekend en verving Daniël Dekker als presentator van de Gouden Uren op Radio 2. Momenteel is Edwin te horen op 3FM bij DieropDrie op zaterdag- en zondagmorgen. Op zaterdagavond warmt hij de dance liefhebbers op tijdens MinistryOfBeats. Hij draait in dit programma de nieuwste dance en hij ontvangt elke week de beste nationale en internationale dj’s. Sinds september 2005 presenteert Edwin op Radio 2 ook het Nederlandstalig muziekprogramma NL. Naast het werk als dj, is Edwin de station-voice van 3FM en is hij stemacteur voor radio- en televisie commercials en diverse televisie programma’s.

Edwin Diergaarde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edwin Diergaarde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edwin Diergaarde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edwin Diergaarde en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edwin Diergaarde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edwin Diergaarde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Edwin Diergaarde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag