A-Matic

Eigenschappen A-Matic boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Exclusief

A-Matic boeken?

A-Matic boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van A-Matic.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van A-Matic.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van A-Matic ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van A-Matic plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie A-Matic

A-matic draait de commerciele hits (Top 40, Top 100) van nu, Classics zoals 70’s, 80’s and 90’s, maar ook R n’ B, Urban, en House, zoals Electro, Groove, Club, Trance, Hardstyle en gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers. 1994 was het jaar dat A-matic kennis maakte met de Muziekwereld. Toen nog maar 14 jaar jong begon A-matic in de plaatselijke jeugdsoos te draaien. Naast draaien deed hij ook veel als technicus in licht en geluid bij grote shows. De tijd dat A-matic zelf shows draaide liet niet lang op zich wachten. De weekenden werden steeds langer en de vraag naar, ging al snel van regionale naar landelijke discotheken van formaat. Door zijn eigen stijl en aansluiting op de muziekvraag van zijn publiek weet hij van zijn shows steeds weer een succes te maken. Dit brengt hem ook buiten de Nederlandse grenzen. Regelmatig vertoont A-matic zijn kunsten in het buitenland. En daar wordt deze ook zeer gewaardeerd. De toekomst belooft ook spannende nieuwe ontwikkelingen. Zo wordt er gewerkt aan diverse producties met producer D’light. Binnenkort kunnen we dus een A-matic single verwachten.

A-Matic boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van A-Matic.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van A-Matic, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van A-Matic en de eventuele overige kosten om een optreden van A-Matic mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van A-Matic.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor A-Matic. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van A-Matic checken, een gratis optie plaatsen op A-Matic en de boeking(en) van A-Matic voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT A-Matic, BOEKINGSBUREAU A-Matic, BOEKINGSBURO A-Matic, ENTERTAINMENTBUREAU A-Matic, ENTERTAINMENTBURO A-Matic, ARTIESTENBUREAU A-Matic, BOEKINGSKANTOOR A-Matic, IMPRESARIAAT A-Matic, MUZIEKBURO A-Matic, MUZIEKBUREAU A-Matic, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU A-Matic, ARTIESTENBOEKINGSBURO A-Matic, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR A-Matic.

 

Offerte A-Matic aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag