Martijn Kolkman

Eigenschappen Martijn Kolkman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Martijn Kolkman boeken?

Martijn Kolkman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Martijn Kolkman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Martijn Kolkman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Martijn Kolkman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martijn Kolkman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Martijn Kolkman

Na een aantal jaren met heel veel plezier bij Radio 538 te hebben gewerkt, is Martijn Kolkman nu elke werkdag te horen op Yorin FM. Van maandag t/m vrijdag presenteert hij zijn vernieuwde programma op Yorin FM. Martijn is ook gewoon weer in het land te zien als Solo DJ of met de Yorin Drive In Show. Op 22 april 1978 kwam Martijn als eerste koter van de familie Kolkman ter wereld in Haarlem. Van kleins af aan is Martijn al gebiologeerd door muziek. Hij kocht singles en platen bij de vleet. Thuis plakte, mixte en draaide hij die aan elkaar in zijn studiootje die tevens als slaapkamer diende. Zijn droom om een illegaal zendertje te beginnen is helaas nooit uitgekomen, omdat zijn ouders hier faliekant tegen waren. Op zijn dertiende is hij dan toch nog begonnen met het verwezenlijken van zijn kinderdroom, maar dan bij de legale radio. De Lokale Omroep IJmuiden bood hem een programma aan én een opleiding. Na drieëneenhalf jaar had hij aardig wat ervaring opgedaan en besloot eens verder te kijken. Hij vertrok naar Z FM in Zandvoort, waar hij één keer per week een programma presenteerde. Naast zijn werkzaamheden bij Z FM, werkte hij ook af en toe voor N44 FM in Wassenaar. Na Z FM heeft hij tweeëneenhalf jaar bij Streekradio Excellence in Heiloo gewerkt, waar hij in het weekend De Draaikolk en de Loo Lijst 30 presenteerde. Naast zijn programma’s was Martijn ook druk bezig met de vormgeving van het station. Intussen had Martijn via een vriend een bandje af laten leveren bij Radio 538. In november 1997 werd hij uitgenodigd voor een gesprek, waarin hij aangaf eerst zijn school af te willen maken. Martijn kwam in aanmerking voor een nachtprogramma, waar hij in mei 1998 mee is begonnen. In september 2004 begint Martijn aan een nieuwe uitdaging. Hij is vanaf september 2004 iedere dag te beluisteren bij Yorin FM, waar hij elke avond tussen 21. 00 en 24. 00 uur zijn programma presenteert.

Martijn Kolkman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Martijn Kolkman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Martijn Kolkman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Martijn Kolkman en de eventuele overige kosten om een optreden van Martijn Kolkman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Martijn Kolkman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Martijn Kolkman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Martijn Kolkman checken, een gratis optie plaatsen op Martijn Kolkman en de boeking(en) van Martijn Kolkman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Martijn Kolkman, BOEKINGSBUREAU Martijn Kolkman, BOEKINGSBURO Martijn Kolkman, ENTERTAINMENTBUREAU Martijn Kolkman, ENTERTAINMENTBURO Martijn Kolkman, ARTIESTENBUREAU Martijn Kolkman, BOEKINGSKANTOOR Martijn Kolkman, IMPRESARIAAT Martijn Kolkman, MUZIEKBURO Martijn Kolkman, MUZIEKBUREAU Martijn Kolkman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Martijn Kolkman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Martijn Kolkman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Martijn Kolkman.

 

Offerte Martijn Kolkman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag