Tour de Danse boeken

Eigenschappen Tour de Danse boeken

Prijs
v.a. 4.000
Tijdsduur
1 x 60 min.

Tour de Danse boeken?

Tour de Danse boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tour de Danse.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tour de Danse.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tour de Danse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tour de Danse plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tour de Danse

Extra informatie Tour de Danse

Tour de Danse (by Eddy Zoëy & Friends) is de ultieme combinatie van DJ, zang, percussie en gitaar. Een ongeëvenaarde dance- en pop-experience, live on stage – voor op je feest, in je zaal, tent of club. Bij Tour de Danse komen niet alleen talloze danceclassics voorbij, maar ook de echte pophits uit de 70s, 80s, 90s & 10ties, gespeeld over dikke dancetracks. Tour de Danse onderscheidt zich van zowel de standaard club-DJ als van een bandje door deze twee live-elementen strak samen te voegen en te integreren in een waanzinnige liveshow.

De muzikanten zijn zo goed op elkaar ingespeeld, dat ze 100% los kunnen gaan op super up-to-date beats, zonder het contact met het publiek te verliezen. Voor iedereen een plezier om naar te luisteren én te kijken. Tour de Danse is altijd anders, verrassend, aanstekelijk en inspirerend.

Tour de Danse bestaat uit

Eddy Zoëy: zang en gitaar.

Leo Verhoef:DJ en percussie.

Rose S: zang

Tour de Danse boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tour de Danse, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tour de Danse.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tour de Danse. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tour de Danse checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tour de Danse aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag