FS Green

Eigenschappen FS Green boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

FS Green boeken?

FS Green boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van FS Green.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van FS Green.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van FS Green ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van FS Green plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie FS Green

FS Green is een dj en producer uit Amsterdam. Op 15 jarige leeftijd startte hij met beats maken. Een hobby die zich ontwikkelde tot een serieuze carrière.
Hij heeft inmiddels geproduceerd voor hip hop’s finest zoals onder andere Zwart Licht, Hef, SLBMG, Gers Pardoel, Sef, Pete Philly, Winne en Jiggy Dje.
In 2010 bracht hij zijn eerste volwaardige album uit, samen met Turk, genaamd ‘De Kassier’. Met dit album tourden Turk & FS Green langs de landelijke popzalen en festivals als Lowlands. Datzelfde jaar mocht de producerende dj de State Awards in ontvangst nemen voor ‘beste producer’ en ‘beste dj’.
Zijn producties overschrijden inmiddels de grenzen van hiphop. Succesvolle (club)tracks wisselen elkaar af in genres als moombathon, soul, uk funky/garage, house, pop en urban electronica, voor diverse nationale en internationale artiesten.
Als eclectische DJ wordt FS Green gewaardeerd om zijn zeer verfijnde, soulfull platenkeuze, gebracht in een feestelijk jasje. Hij is een graag geziene gast op diverse clubavonden als BBQ (Bitterzoet), Bassline (Paradiso), The Flexican + FS Green (Jimmy Woo) en Yours Truly (Paradiso, Corso). Daarnaast struint hij met zijn muzikale munitie jaarlijks festivals af als Solar Weekend, Appelsap, Amsterdam Open Air, Emporium en Dance Valley.
Van deze rijzende ster zijn we voorlopig nog niet af. En dat is maar goed ook. FS Green staat garant voor een oorstrelende eclectische dj set, waar hits uit diverse genres en tijdsperiodes de revue passeren. Gebracht met liefde en passie.

FS Green boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van FS Green.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van FS Green, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van FS Green en de eventuele overige kosten om een optreden van FS Green mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van FS Green.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor FS Green. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van FS Green checken, een gratis optie plaatsen op FS Green en de boeking(en) van FS Green voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT FS Green, BOEKINGSBUREAU FS Green, BOEKINGSBURO FS Green, ENTERTAINMENTBUREAU FS Green, ENTERTAINMENTBURO FS Green, ARTIESTENBUREAU FS Green, BOEKINGSKANTOOR FS Green, IMPRESARIAAT FS Green, MUZIEKBURO FS Green, MUZIEKBUREAU FS Green, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU FS Green, ARTIESTENBOEKINGSBURO FS Green, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR FS Green.

 

Offerte FS Green aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag