Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!

Eigenschappen Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! boeken?

Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!

Extra informatie Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!

Biografie Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!
Een bijzonder duo met een bijzonder optreden!

Tom Sligting bekend als stand up comedian, zanger en acteur. Mr Milow (Robert den Hartog) bekend als DJ van TMF in the Mix en stuntman. Beiden treden nu ook samen op.

Met Tom op de Saxofoon en Mr. Milow achter de draaitafel en met live drums weten ze een heel bijzonder optreden neer te zetten.

Of het nou in een club is, op een bedrijfsfeest of lekker buiten chillen bij een strandpaviljoen, dit optreden is er meer dan geschikt voor.
Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! en de eventuele overige kosten om een optreden van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! checken, een gratis optie plaatsen op Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! en de boeking(en) van Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, BOEKINGSBUREAU Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, BOEKINGSBURO Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, ENTERTAINMENTBUREAU Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, ENTERTAINMENTBURO Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, ARTIESTENBUREAU Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, BOEKINGSKANTOOR Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, IMPRESARIAAT Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, MUZIEKBURO Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, MUZIEKBUREAU Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, ARTIESTENBOEKINGSBURO Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon!.

 

Offerte Drum DJ Mr. Milow met Tom Sligting op de saxofoon! aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag