Het meezingteam boeken

Eigenschappen Het Meezingteam boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 5 uur

Het Meezingteam boeken?

Het Meezingteam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Meezingteam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Het Meezingteam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Het Meezingteam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Het Meezingteam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Het Meezingteam

Extra informatie Het Meezingteam

Het Meezingteam

Uw publiek snel in de juiste stemming? Dan bent u bij het Meezingteam aan het goede adres. Stephan en Marvin bouwen in no-time een feeststemming, stilzitten is er eenvoudig niet bij! Ze komen op met een confettikanon, delen opblaasbare microfoons uit aan het publiek, dat naar hartenlust kan meezingen met alleen maar feestmuziek!

De liedteksten zijn overal goed zichtbaar dankzij twee grote beeldschermen op het podium. Zo wordt uw feest één grote interactieve feestkaraoke, waaraan de hele zaal tegelijk deelneemt!

Met Het Meezingteam is het feest vanaf de eerste noot!

Over het Meezingteam:

Stephan en Marvin zijn ras echte horecaondernemers met hun eigen bedrijven. Naast hun al drukke leven draaide ze al regelmatig op diverse feestjes. Van bruiloften, kroegen, feesttenten en ook verzorgden ze met veel plezier succesvolle karaoke-avonden voor jong en oud. Totdat ze werden benaderd door de organisatie van een groot lokaal buitenfestival. Karaoke was voor zo’n evenement te klein, dus moest er groter worden gedacht. Zo ontstond eigenlijk als “lolletje” Het Meezingteam: met opblaasbare microfoons zingt de hele zaal mee met de zang en muziek van Stephan en Marvin.

Duizenden mensen gaan zingend uit hun dak. Sinds dat eerste festival wordt Het Meezingteam vaak benaderd voor grotere podia op binnen- en buitenfestivals, bruiloften en andere evenementen. En steeds weer wordt ieder evenement één groot feest!

Het Meezingteam maakt ook uw feest leuker!

Het Meezingteam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Het Meezingteam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Het Meezingteam en de eventuele overige kosten om een optreden van Het Meezingteam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Het Meezingteam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Het Meezingteam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag