Chris de Roo

Eigenschappen Chris de Roo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Chris de Roo boeken?

Chris de Roo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chris de Roo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chris de Roo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chris de Roo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris de Roo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Chris de Roo

Extra informatie Chris de Roo

Biografie Chris de Roo
Chris de Roo is een echte aanrader voor elk evenement en feest waar kwaliteit en gezelligheid het motto is.

Deze sympathieke all-round zanger uit Emmen maakt van elke gelegenheid een feest. Niet voor niets is deze uit Drenthe afkomstige topper de opvolger van René Froger in Cafe Bolle Jan in Amsterdam waar hij elke week op hét beroemdste feestpodiumpje van Nederland staat.

De doorgewinterd zanger Chris de Roo is geboren op 17 januari 1978 in Emmen. Al snel bleek dat Chris een groot zangtalent was. Tijdens de vele talenten jachten in het land waren de reacties altijd overweldigend. Hij deed er flink wat ervaring mee op en wist bovendien veel van de talentenjachten winnend af te sluiten.

Chris voelt zich op het podium als een vis in het water. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis. In het jaar 2000 en 2001 verschijnt Chris de Roo op televisie. Hij treedt op in zowel de Nederlandse en Belgische Soundmixshow, waar hij een indrukwekkende René Froger weet neer te zetten.

Talloze optredens volgen. Zo trad hij op in een bomvolle Gooiland samen met bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers, Re-play en vele anderen. Tevens werd Chris gevraagd om opnieuw met talloze andere artiesten op te treden op het museumplein in Amsterdam voor maar liefst 50.000 dolenthousiaste mensen. Chris de Roo is geliefd bij het grote publiek. Zijn fantastische single ”Grote Vriend” heeft Chris behoorlijke bekendheid bezorgd maar bij zijn optredens komen ook de meest uiteenlopende covers voorbij.

Vooral omdat hij dit jaar al een aantal keren op televisie was te zien op o.a SBS6 show van Nederland,net 5 nederlandse hitparade,rtl 4 op lijn 4 met Willibrord Frequin.

Een heleboel artiesten dromen ervan om ooit in AHOY te mogen optreden. Voor Chris de Roo werd die droom werkelijkheid toen hij in 2003 op mocht treden tijdens de Nacht van Oranje in een uitverkocht AHOY. Een ware belevenis tussen de toppers van het Nederlandse lied.

Chris de Roo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Chris de Roo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chris de Roo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chris de Roo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chris de Roo en de eventuele overige kosten om een optreden van Chris de Roo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chris de Roo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chris de Roo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chris de Roo checken, een gratis optie plaatsen op Chris de Roo en de boeking(en) van Chris de Roo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chris de Roo, BOEKINGSBUREAU Chris de Roo, BOEKINGSBURO Chris de Roo, ENTERTAINMENTBUREAU Chris de Roo, ENTERTAINMENTBURO Chris de Roo, ARTIESTENBUREAU Chris de Roo, BOEKINGSKANTOOR Chris de Roo, IMPRESARIAAT Chris de Roo, MUZIEKBURO Chris de Roo, MUZIEKBUREAU Chris de Roo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chris de Roo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chris de Roo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chris de Roo.

 

Offerte Chris de Roo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag