Donald boeken

Eigenschappen Donald boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Donald boeken?

Donald boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Donald.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Donald.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Donald ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Donald plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Donald

Extra informatie Donald

Saxofonist Donald

Al op zeer jonge leeftijd toonde Donald interesse voor de saxofoon. Vele jaren oefening en een studie aan het conservatorium betalen zich vanzelfsprekend uit op het podium. Met een fraai artistiek voorkomen speelt deze jonge telg de sterren van de hemel. Zijn geïmproviseerde jazzy sounds geven de DJ-set een lekker funky tintje dat je niet snel zal vergeten.

Donald boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Donald, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Donald.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Donald checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140 of klik hier

Offerte Donald aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag