Janita sassen- Sandra Ysbrandy-boeken

Eigenschappen Sandra Ysbrandy boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Sandra Ysbrandy boeken?

Sandra Ysbrandy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sandra Ysbrandy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sandra Ysbrandy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sandra Ysbrandy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sandra Ysbrandy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sandra Ysbrandy

Vintage Cooking is het zo typerende kenmerk en thema van culinair televisiegezicht en kookboeken-schrijfster Sandra Ysbrandy. Drie jaar lang is ze als kok te zien geweest in het bijzondere EO televisieprogramma ‘Het Familiediner’. Maar het grote publiek kent Sandra voornamelijk van de 3 seizoenen ‘Life4You’ met Carlo Boszhard en Irene Moors bij RTL4.

Na een seizoen van 40 afleveringen ‘Thuis op Zondag’ bij SBS6 heeft Sandra in het najaar van 2016 de overstap gemaakt naar de NPO. De zender waar het voor haar allemaal begonnen is. Sindsdien kookt ze op de donderdagen met heel veel plezier live in het goedbekeken programma ‘Tijd voor Max’ en is ze dagelijks te zien in het ochtendprogramma ‘Kook mee met Max’ voor Omroep Max. ‘Ik vind het heerlijk om weer terug te zijn op het oude nest. Ik geniet ervan om met deze leuke club mensen een mooi programma te maken en hoop dit nog lang te kunnen blijven doen’. Daarnaast heeft Sandra zich exclusief verbonden aan het nieuwe online gezondheidsplatform FoodFirst Network waar ze samen met onder andere Meesterkok Rudolph van Veen de culinaire invulling verzorgt.

Sandra heeft een passie voor gezondheid en vitaliteit. Door puur, vers en onbewerkt te eten, krijg je de juiste voedingsstoffen binnen en voel je je fit en energiek. Sandra studeert binnenkort af als natuurvoedingsadviseur.

Sandra Ysbrandy
is op evenementen en bedrijfsfeesten te boeken voor:

  • Gastvrouw van uw (culinaire) evenement
  • Kookworkshops
  • Kookdemonstraties
  • Kookmasterclasses
  • Product introducties
  • Motivatiespeeches (Het roer Om)

Sandra Ysbrandy boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sandra Ysbrandy, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sandra Ysbrandy.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sandra Ysbrandy. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sandra Ysbrandy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag