Stephan Geusebroek

Eigenschappen Stephan Geusebroek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

Stephan Geusebroek boeken?

Stephan Geusebroek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stephan Geusebroek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stephan Geusebroek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stephan Geusebroek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stephan Geusebroek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Stephan Geusebroek

Het New Amsterdam Orchestra (NAO) – onder leiding van Stephan Geusebroek – is werkelijk uniek! Geen enkele andere formatie in Nederland is in staat om vrijwel alle topartiesten live te begeleiden.
Van de meeste artiesten zijn al veel arrangementen aanwezig. Dat scheelt dus aanzienlijk in de kosten.
De basisbezetting (12-pers) is uit te breiden met o.a. strijkers, extra blazers en zelfs een gospelkoor! Zo ontstaat een compleet swingend symfonisch orkest van ca. 65 musici. Maar ook een kleinere intiemere combo-setting behoort tot de mogelijkheden.
Door op 1 avond meerdere artiesten live te laten begeleiden ontstaat de mogelijkheid om een ‘Vrienden van… (naam van uw bedrijf)’ te creëren waarbij ook nog eens unieke (duet) combinaties mogelijk zijn. Vaak treedt NAO op als openingsshow, finaleshow of zelfs avondvullend.
NAO begeleidt vrijwel alle populaire artiesten zoals Alain Clark, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Big Black & Beautiful, Edsilia Rombley, Wolter Kroes, Xander, Gordon, Rene Froger, Belle Perez, Anita Meyer, Lange Frans, Acda en de Munnik, Racoon, Candy Dulfer e.v.a.!
Totaal meer dan 100 nationale artiesten staan op de begeleidingslijst van NAO. Maar ook internationale namen werken graag het bijzondere New Amsterdam Orchestra.
Stephan Geusebroek is tevens vaste bandleider van Xander de Buisonje, muzikaal leider van o.a. de ABN AMRO private banking concerten en producer van vele artiesten. Ook componeert Stephan in opdracht van merken muziek voor commercials. Als veel gevraagd arrangeur werkt hij onder andere met/voor Het Metropole Orkest en Het Concert Gebouw Orkest.
Wilt u de totale lijst ontvangen met artiesten die optreden met New Amsterdam Orchestra? Of wenst u meer informatie te ontvangen over Stephan Geusebroek? Stuur ons dan een email.

Stephan Geusebroek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Stephan Geusebroek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stephan Geusebroek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stephan Geusebroek en de eventuele overige kosten om een optreden van Stephan Geusebroek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stephan Geusebroek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Stephan Geusebroek en de boeking(en) van Stephan Geusebroek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Stephan Geusebroek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag