Marsha and Friends boeken

Eigenschappen Marsha & Friends boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Marsha & Friends boeken?

Marsha & Friends boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marsha & Friends.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marsha & Friends.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marsha & Friends ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marsha & Friends plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marsha & Friends

Voor ieder feest een gepaste setting!

Op zoek naar de juiste muziek voor je feest of evenement? Of sfeermuziek bij een ceremonie? Dan biedt Marsha & Friends precies waar je naar op zoek bent! Samen met mijn friends voorzie ik iedere gelegenheid van een perfecte muzikale omlijsting.

DUO – TRIO – KWARTET

Marsha & Friends kan in verschillende bezettingen worden geboekt. Bijv. als duo met drummer/percussionist voor intieme feesten en ceremonies of als viermansformatie met gitarist en saxofonist voor bruiloften en bedrijfsfeesten.
Ook een complete verzorgde middag / avond met DJ behoort tot de mogelijkheden!

SOLO

Marsha solo / huwelijksceremonie : Ben je op zoek naar achtergrondmuziek? Dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Om welke gebeurtenis het ook gaat, ik kom graag bij je spelen. Een bruiloft, verjaardag, diner of doopfeest? Ik pas mijn muziek er moeiteloos op aan.
Heb je een speciale wens? Bijv. dat ene speciale nummer tijdens jullie huwelijksceremonie? Deze studeer ik graag voor jullie in!
Het repertoire van de shows is zeer uitgebreid. Muziek vanaf de 70-er jaren tot nu.

Marsha & Friends boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marsha & Friends, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marsha & Friends.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Marsha & Friends voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Marsha & Friends aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag