Sven the pianoman boeken

Eigenschappen Sven the Pianoman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Sven the Pianoman boeken?

Sven the Pianoman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sven the Pianoman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sven the Pianoman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sven the Pianoman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sven the Pianoman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sven the Pianoman

Extra informatie Sven the Pianoman

Sven en zijn piano zijn al meer dan 20 jaar onafscheidelijk. Tijdens en na zijn opleiding aan het conservatorium heeft hij bij verschillende nationale en internationale shows gespeeld. Shows als The Great Pianos, The Coronas, Spotlight Pianos en Booming Pianos brachten hem over de hele wereld. In Nederland heeft Sven Manshande zijn eigen live piano-entertainmentshow opgezet: SVEN the PIANOMAN FEATURING THE GENTLEMEN. Al veel bruiloften en (bedrijfs)evenementen zijn in een groot feest veranderd met deze successhow. Ras-entertainer Sven voelt feilloos aan welke muziek werkt en bespeelt het publiek als geen ander. Op zijn vleugel speelt hij elke muziekstijl en geen verzoeknummer is te gek. 
THE GENTLEMEN
Deze gentlemen zijn twee van de beste muzikanten van Nederland:
Mark Looks better in the Dark van Rietschoten is de vaste drummer.
Hoe klein of groot de show ook is: Mark is erbij.
Bas Mr. Perfect Bruinsma is de gitarist. Al vanaf hun 15e spelen Bas en Sven samen in verschillende bands.
Deze muzikanten maken de live piano-entertainmentshow compleet en zetten iedere zaal op z’n kop.

Sven the Pianoman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sven the Pianoman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sven the Pianoman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Sven the Pianoman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sven the Pianoman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag