Tres Hombres

Eigenschappen Tres Hombres boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 30 min.
Geluid
Acoustisch

Tres Hombres boeken?

Tres Hombres boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tres Hombres.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tres Hombres.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tres Hombres ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tres Hombres plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tres Hombres

Latijns-Amerika heeft een rijke cultuur waarin muziek een belangrijke plaats inneemt. Elk land heeft zijn eigen traditionele ritmes, liederen en dansen, en niet op de laatste plaats, zijn eigen muziekinstrumenten.
Trio-muziek is in heel Latijns-Amerika al meer dan 60 jaar een erg populaire muziekvorm om feesten op te luisteren en serenades aan een geliefde te brengen.Een trio bestaat meestal uit een gitarist, een requintero en een maraca-speler. De zang is meerstemmig.
Trio Tres Hombres is een trio met een traditionele bezetting. In het repertoire zijn de mooiste liederen opgenomen uit vele landen van Latijnsamerika: ranchera’s en huapango’s uit Mexico Colombiaanse cumbia’s en bambuco’s pasaje’s en joropo’s uit Venezuela, merengue’s uit Santo Domingo en uiteraard bolero’s en cha-cha-cha’s uit Cuba.
Het uit Eindhoven afkomstige trio werd in 1987 opgericht door gitarist-zanger Enrique Rodríguez. Zoals de naam het al zegt, bestond de originele bezetting uit drie mannen. Inmiddels is een van de heren vervangen door een dame: Andrea Boada neemt de kleine percussie (maracas, güiro en guacharaca) voor haar rekening.Alberto Cárdenas bespeelt de requinto (een kleine hooggestemde gitaar).
De muziek kan zowel ambulant-akoestisch als electrisch versterkt ten gehore worden gebracht. Voor grotere partijen is uitbreiding met een contrabassist/guitarrón-speler mogelijk.

Tres Hombres boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tres Hombres.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tres Hombres, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tres Hombres en de eventuele overige kosten om een optreden van Tres Hombres mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tres Hombres.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tres Hombres. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tres Hombres checken, een gratis optie plaatsen op Tres Hombres en de boeking(en) van Tres Hombres voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Tres Hombres aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag