Jenn Vocals boeken

Eigenschappen JENN VOCALS boeken

Prijs
v.a. 2.950
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

JENN VOCALS boeken?

JENN VOCALS boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van JENN VOCALS.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van JENN VOCALS.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van JENN VOCALS ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van JENN VOCALS plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van JENN VOCALS

Extra informatie JENN VOCALS

JENN VOCALS bezingt de jaren zeventig in een intieme setting. Oude bekenden zoals Crosby, Stills & Nash, Joni Mitchell, The Three Degrees en Simon & Garfunkel passeren driestemmig de revue. JENN VOCALS zingt onversterkt in huiskamersfeer en versterkt op evenementen en partijen. Nostalgie naar toen?

JENN VOCALS boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van JENN VOCALS, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van JENN VOCALS.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte JENN VOCALS aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag