Crazy Piano’s On Tour

Eigenschappen Crazy Piano’s On Tour boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
180 min.
Geluid
Op aanvraag

Crazy Piano’s On Tour boeken?

Crazy Piano’s On Tour boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Crazy Piano’s On Tour.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Crazy Piano’s On Tour.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Crazy Piano’s On Tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Crazy Piano’s On Tour plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Crazy Piano’s On Tour

Extra informatie Crazy Piano’s On Tour

De crazy pianisten uit de vestigingen van crazy piano’s in Scheveningen, Rotterdam en Barcelona zijn nu ook te boeken voor een feest bij u op locatie. Wij hebben een crazy piano’s setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening. Dit idee is eigenlijk ontstaan uit de vraag van onze gasten uit onze restaurant en bars. Wij kunnen nu een zelfde spectaculaire show op een bedrijfsfeest aanbieden welke u van ons gewend bent, inclusief de knalrode vleugels een drumstel met de crazy pianisten. Zelfs aan de entourage en decors is alle aandacht besteed. U waant zich echt in de pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op hun kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s. De show bestaat uit:. Een optreden van ca. 3 uur (incl. een korte pauze). Crazy muzikanten en pianisten (2 pianisten en 1 drummer). Decor en muziekinstrumenten. Geluid en lichtinstallatie en bediening. Evt. Saxofonist (indien beschikbaar).

Crazy Piano’s On Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Crazy Piano’s On Tour.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Crazy Piano’s On Tour, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Crazy Piano’s On Tour en de eventuele overige kosten om een optreden van Crazy Piano’s On Tour mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Crazy Piano’s On Tour.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Crazy Piano’s On Tour checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Crazy Piano’s On Tour aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag