De Draak boeken

Eigenschappen De Draak boeken

Prijs
Op aanvraag

De Draak boeken?

De Draak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Draak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Draak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Draak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Draak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Draak

Openingsspektakel De Draak

De eerste paal op uw bouwterrein wordt geslagen? U zoekt een indrukwekkende en spectaculaire openingsact om het moment van de eerste paal slaan extra kracht bij te zetten. Een slagwerkspektakel die de genodigde zich nog lang zullen herinneren!

Een opzienbarend skelet dat bij de opgravingen aangetroffen werd blijkt een heus slagwerkinstrument te zijn. Op het bouwterrein dragen de ‘oorspronkelijke’ bewoners de grond officieel over aan ….. Een spektakel met veel slagwerk, vuur en uit te breiden met diverse (muzikale) effecten.

Uiteraard is deze openingsact ook zeer geschikt om te boeken voor uw evenement, bedrijfsfeest, privefeest of congres. Een originele opening is dan zeker een feit!

De Draak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Draak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Draak en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Draak.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Draak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag