finally

Eigenschappen Finally boeken

Prijs
v.a. 2.745
Tijdsduur
Avondvullend
Geluid
Incl. geluid tot 700 personen

Finally boeken?

Finally boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Finally.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Finally.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Finally ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Finally plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Finally

Extra informatie Finally

Al meer dan 10 jaar lang is Finally de top allround coverband uit Drenthe / Overijssel die door haar veelzijdige en dansbare repertoire garant staat voor een geslaagde muzikale happening op elk feest! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfs- of personeelsfeest of openbaar evenement zoals dorpsfeest, braderie e.d., Finally bezorgt het publiek altijd een onvergetelijke avond! Finally, dé allround coverband voor uw feest!

Finally bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten, die van elk feest een succes willen maken! Ze spelen allemaal met plezier en stralen dat ook uit naar het publiek. Deze band staat zeker garant voor één groot feest!

Ze weten hun enthousiasme over te brengen d.m.v. een afwisselend repertoire met ludieke acts en verkleedpartijen. Dit gecombineerd met een professionele geluids- en lichtinstallatie, bediend door de geluidsman in de zaal, maakt het plaatje helemaal compleet.

Offerte Finally aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag