Dario

Eigenschappen Dario boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Dario boeken?

Dario boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dario.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dario.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dario ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dario plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dario

Extra informatie Dario

Dario werd geboren op 30 december 1963 en begon te zingen op zijn 21e jaar. In het jaar 1996 begon Dario met beats onder bestaande nummers te zetten. Het eerste nummer waar dit mee gebeurde was ‘Zij gelooft in mij’ en al snel volgde het nummer ‘de Clown’. Dit werd een groot succes en maar liefst 2 albums wist Dario vol te zingen met covers in een nieuw jasje. Een nieuw tijdperk van Apres Ski was geboren!

Na een aantal jaren zulke nummers te hebben gezongen werd het tijd voor iets anders. Na zijn real life soap bij SBS6 ging Dario in 2007 de Heineken Music Hal in voor een mega concert. Dit was het begin van een nieuw tijdperk met eigen nummers als ‘Je hoeft me niet te zeggen’ en ‘Laat me leven zoals ik ben’. Inmiddels heeft Dario al 5 albums, 3 dvd’s en vele singles uitgebracht. Ook heeft hij in al deze jaren vele duets gezongen met artiesten als Imca Marin, George Baker, Jan Vayne, Suger Lee Hooper en Deff Rhymz. In 2010 gaf Dario een concert in Claus Event Center te Hoofddorp ter gelegenheid van zijn 25 jaar artiest zijn.

Tijdens de opnamens van ‘Meeuwis en de Mol maken vrienden’, welke uitgezonden is op 12 november 2014, kwam het idee van Guus Meeuwis om Dario een nummer van zijn repertoire te laten opnemen met de titel ‘Ik ook van Jou’. Dit nieuwe nummer zal begin januari uitkomen en is weer ouderwets omgebouwd tot een Dario nummer. Ook werkt hij op dit moment aan zijn nieuwe album, welke medio 2015 zal uitkomen. Dit album zal wederom vol staan met allemaal gezellige meezingers.

Dario boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dario.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dario, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dario en de eventuele overige kosten om een optreden van Dario mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dario.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dario aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag