Anna und Brigitta

Eigenschappen Anna und Brigitta boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Anna und Brigitta boeken?

Anna und Brigitta boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anna und Brigitta.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anna und Brigitta.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anna und Brigitta ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anna und Brigitta plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anna und Brigitta

Extra informatie Anna und Brigitta

Biografie Anna und Brigitta
Anna und Brigitta zijn hüpsche Mädchen welke bekend staan om hun charmante blik, hun zwoele stem en het feit dat ze van ieder optreden een top feest weten te maken. Tijdens hun jeugd groeide de meiden op in het prachtige Zwitserland waar ze al op vroege leeftijd op de bühne stonden. In hun tienerjaren zochten de meiden de bekende wintersportgebieden op en kwamen ze al snel in aanraking met de Nederlandse toeristen. Anna und Brigitta waren zo dol op de Nederlanders dat ze besloten in Nederland op vakantie te gaan en uiteindelijk jaren later zijn ze in Nederland komen wonen.

Nu weten ze nog steeds de Nederlanders te vermaken met de bekende Duitse schlagers die ze tijdens hun 30 minuten durende optreden ten gehoren brengen. Denk oa. aan: Ich Bin Wie Du, Sierra Madre, Ein Festival der Liebe, Tausend Mal Belogen en Ein Stern. Anna und Brigitta kunnen ook nog wel eens een Engels liedje zingen, bijv. van:  Pointer Sisters en Boney M. We kunnen verklappen dat vooral de mannen in het publiek een optreden van Anna und Brigitta niet snel zullen vergeten!
Anna und Brigitta boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Anna und Brigitta boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anna und Brigitta.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anna und Brigitta, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anna und Brigitta en de eventuele overige kosten om een optreden van Anna und Brigitta mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anna und Brigitta.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anna und Brigitta. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anna und Brigitta checken, een gratis optie plaatsen op Anna und Brigitta en de boeking(en) van Anna und Brigitta voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anna und Brigitta, BOEKINGSBUREAU Anna und Brigitta, BOEKINGSBURO Anna und Brigitta, ENTERTAINMENTBUREAU Anna und Brigitta, ENTERTAINMENTBURO Anna und Brigitta, ARTIESTENBUREAU Anna und Brigitta, BOEKINGSKANTOOR Anna und Brigitta, IMPRESARIAAT Anna und Brigitta, MUZIEKBURO Anna und Brigitta, MUZIEKBUREAU Anna und Brigitta, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anna und Brigitta, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anna und Brigitta, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anna und Brigitta.

 

Offerte Anna und Brigitta aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag