Yvenow

Eigenschappen Yvenow boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Yvenow boeken?

Yvenow boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yvenow.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yvenow.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yvenow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yvenow plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Yvenow

Extra informatie Yvenow

Biografie Yvenow
De geboren entertainer Yvo Salden, bij het grote publiek bekend onder de naam Yvenow, is al sinds jaar en dag een begrip in de wereld van de harmonika. Yvenow’s hart ging sneller slaan bij het horen van de klanken van de zogenaamde Lederhosen muziek en ook de bijbehorende feesten lieten hem niet onberoerd.

Zijn muzikale carriere begon met een mondharmonica, maar de drang naar de “trekzakmuziek” bleek erg groot. Al vrij snel werd dus de overstap naar een Steirische Harmonika gemaakt. Vanwege zijn vasthoudendheid en drang naar perfectie groeide Yvenow binnen korte tijd uit tot een begaafd harmonikaspeler en bracht daarmee zijn muzikale carrière in een stroomversnelling.

Yvenow werd regelmatig gevraagd om tijdens feesten en partijen een klein optreden te verzorgen om zo de stimmung er lekker in te brengen. Zijn populariteit nam binnen de kortste tijd een enorme vlucht en de huiskamers en feestzaaltjes werden feesttenten met grote podia.

Inmiddels is Yvenow een veelgevraagd artiest voor een grote diversiteit aan evenementen, en zet hij een spetterende one-man show neer waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat op de befaamde Oostenrijkse klanken. Het hedendaagse repertoire van Yvenow bestaat uit Tiroler muziek, Duitse schlagers en Nederlandse dan wel Limburgse meezingers.
Yvenow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Yvenow boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yvenow.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yvenow, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yvenow en de eventuele overige kosten om een optreden van Yvenow mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yvenow.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yvenow. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yvenow checken, een gratis optie plaatsen op Yvenow en de boeking(en) van Yvenow voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yvenow, BOEKINGSBUREAU Yvenow, BOEKINGSBURO Yvenow, ENTERTAINMENTBUREAU Yvenow, ENTERTAINMENTBURO Yvenow, ARTIESTENBUREAU Yvenow, BOEKINGSKANTOOR Yvenow, IMPRESARIAAT Yvenow, MUZIEKBURO Yvenow, MUZIEKBUREAU Yvenow, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yvenow, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yvenow, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yvenow.

 

Offerte Yvenow aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag