Arjan Venemann

Eigenschappen Arjan Venemann boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 30 min.
Geluid
Op aanvraag

Arjan Venemann boeken?

Arjan Venemann boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arjan Venemann.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arjan Venemann.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arjan Venemann ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arjan Venemann plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Arjan Venemann

Extra informatie Arjan Venemann

Van jongs af aan is Arjan bezig met muziek. Omdat zijn moeder accordeon speelde kreeg hij op jonge leeftijd interesse voor het instrument. Met name het volkse repertoire sprak hem aan.

Al snel leerde hij ook gitaar spelen en ontdekte het keyboard. Op 15-jarige leeftijd begon hij een drive-in show, dat bleek een schot in de roos te zijn. Ondertussen groeide zijn verzameling Nederlandstalige singles en albums en werd hij uitgedaagd om mee te zingen. De microfoon kreeg een steeds belangrijkere rol. Hij bemachtigde een aantal originele orkestbanden die hij luidkeels door de microfoon meezong. Doordat zijn muzikale vlam steeds harder begon te branden durfde hij zich ook buiten de familiekring te presenteren. De definitieve vuurdoop van zijn muzikale carrière vond plaats op een feest in Flevoland in 2007. Van het één kwam het ander met als gevolg dat hij geboekt werd op meerdere feestjes.

 

Zijn debuutsingle ‘Het is weer weekend’ verscheen in 2008.  Dit werd een enorm succes onder andere doordat hij het land door toerde om cd’s af te geven bij de piratenstations.

Arjan werd geboekt voor grote evenementen, bezocht talloze landelijke/regionale radiostations en kwam in het vizier van tv-stations. De olievlek verspreidde zich in rap tempo.

Inmiddels heeft Arjan al een groot aantal eigen singles op zijn naam staan, waaronder de zeer succesvolle single ‘Lena’ (2015) en z’n in 2021 gelanceerde ‘In mijn dromen’. Tijdens de coronapandemie nam hij met Aukje Fijn een aantal akoestische nummers op die via de socials werden gedeeld. Dat leverde enorm veel positieve reacties op.

Arjan Venemann boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arjan Venemann.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arjan Venemann, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arjan Venemann en de eventuele overige kosten om een optreden van Arjan Venemann mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arjan Venemann.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arjan Venemann. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arjan Venemann checken, een gratis optie plaatsen op Arjan Venemann en de boeking(en) van Arjan Venemann voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arjan Venemann, BOEKINGSBUREAU Arjan Venemann, BOEKINGSBURO Arjan Venemann, ENTERTAINMENTBUREAU Arjan Venemann, ENTERTAINMENTBURO Arjan Venemann, ARTIESTENBUREAU Arjan Venemann, BOEKINGSKANTOOR Arjan Venemann, IMPRESARIAAT Arjan Venemann, MUZIEKBURO Arjan Venemann, MUZIEKBUREAU Arjan Venemann, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arjan Venemann, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arjan Venemann, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arjan Venemann.

Offerte Arjan Venemann aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag