Judith Peters boeken

Eigenschappen Judith Peters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Judith Peters boeken?

Judith Peters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Judith Peters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Judith Peters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Judith Peters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Judith Peters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Judith Peters

Extra informatie Judith Peters

Biografie Judith Peters
Judith Peters is een charmante zangeres. Haar muzikale carrière begon met zingen in bands. De talentenjachten waaraan zij mee deed (o.a. de Soundmix Show 2000) won zij vaak met glans.

Judith verstaat haar vak. Niet alleen haar stemgeluid en op maat gemaakte repertoire, maar ook haar professionele presentatie en gevoel voor humor zorgen voor een grandioze sfeer, waarbij gezelligheid en feest altijd centraal staan.

Haar gevarieerde repertoire bestaat uit een aaneenschakeling van gezellige Hollandse meezingers, spetterende dansnummers en adembenemende ballades. Indien gewenst zingt Judith ook Engelstalige toppers.

’s Winters zingt zij in de Moskito Bar in Westendorf in Oostenrijk. Daar staat zij samen met sterren als Jannes, Peter Beense en Wolter Kroes.

Judith schrijft ook songteksten waaronder de tekst van haar eerste singel “Ik mis je zo”. Dit nummer kwam eind mei 2007 uit en heeft het zeer goed gedaan op de regionale radiostations. Binnenkort komt haar nieuwe single uit “Ik wil jou alleen”.

Onder de naam Jude is Judith ook geen onbekende in het Partycircuit. Zij werkte samen met menig feestartiest en party-DJ en is te horen op verschillende verzamelalbums:

– Een wereld zonder jou (album Ik wil je – Starkoo)

– Walking on sunshine vs. DJ Kicken (div. verzamelalbums)

– Why tell me why (Skihut vol. 17)

– Girl (I love Spanje)

– I want you (Party sensation vol. 1)

– Let’s hear it for the boys (ski Safari vol. 2)

– Funky Down town (Party sensation vol. 2)

– I’m all out of love (Party sensation vol. 3)
Judith Peters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Judith Peters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Judith Peters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Judith Peters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Judith Peters en de eventuele overige kosten om een optreden van Judith Peters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Judith Peters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Judith Peters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Judith Peters checken, een gratis optie plaatsen op Judith Peters en de boeking(en) van Judith Peters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Judith Peters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag