Spinkit

Eigenschappen Spinkit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Spinkit boeken?

Spinkit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Spinkit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Spinkit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Spinkit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Spinkit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Spinkit

Extra informatie Spinkit

Spinkit, het verrijdbare soundsysteem met slimme entertainment functie is een vernieuwend fenomeen en biedt meerdere mogelijkheden in muzikale ondersteuning en merk-branding voor zowel:

1. De eventbranche.2. Festivals.3. A-merken en hun promotionele activiteiten.4. Particulieren.
Spinkit is een uitkomst als sfeervolle muzikale ondersteuning bij uw events, incentives en congressen. Dynamiek, mobiliteit en het directe contact met de DJ geeft dit concept een feestgarantie binnen meerdere leeftijdsgroepen.
Het mobiele DJ concept is in te zetten bij eventuele sponsor-arrangementen, op het festivalterrein als mobiele stand-alone sfeermaker, de DJ in het publiek wel te verstaan.
A-merken kunnen zich goed manifesteren met deze opvallende geluidsset. Denkt u hierbij aan fieldmarketing, inzet op de diverse festivals en guerillas-acties. Modern, strak uiterlijk en mobiel.
De referenties van Spinkit in de zakelijke markt zijn o.a. Mercedes Benz, Ziggo, Heineken, A.Hak, Spindler, Specsavers, Blackberry en Schiphol. Spinkit werkt ook samen met de betere boekingsburo’s en eventorganisaties.

Naast deze bedrijven voelt Spinkit zich helemaal thuis in de particuliere markt.

De voordelen van Spinkit op een rij:

– mobiel – klein formaat- stroomvoorziening geïntegreerd- snel en eenvoudig inzetbaar – reclame /brandingsobject – microfoon aansluiting t.b.v. toespraken

Wist je al dat (naast onze saxofonisten) nu ook de opzienbarende violiste Shautell Baumgard en de fantastische trombonist Evert Josemanders naast de Spinkit bij te boeken zijn?

Please meet ons nieuwe dansduo: Isabel Valentin en Valentina Campora.

Zij vertolken op een kunstzinnige manier de muziek en geven een visueel sterk maar ook subtiel Acte de Présence, waarbij zij al naar gelang sfeer en moment hun ruimte kiezen.

Spinkit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Spinkit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Spinkit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Spinkit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Spinkit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag