Tspoon DJ Squad boeken

Eigenschappen TSpoon Dj Squad boeken

Prijs
v.a. 1.750
Tijdsduur
60 min.
Geluid
In overleg

TSpoon Dj Squad boeken?

TSpoon Dj Squad boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van TSpoon Dj Squad.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van TSpoon Dj Squad.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van TSpoon Dj Squad ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van TSpoon Dj Squad plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie TSpoon Dj Squad

Feestgarantie is vanaf vandaag gegarandeerd!

Met de zomer en het festivalseizoen voor de deur hoeft feestend Nederland niet langer meer te zoeken naar de ultieme party  DJ/MC act.

De vele 90’s feesten en foute feesten worden op hun wenken bediend met TSpoon DJ Squad. Zij lezen het publiek als geen ander en het Wheel Of The 90’s laat het publiek bepalen… Het dak gaat eraf

Wat te verwachten wanneer je TSPOON DJ SQUAD op jouw foute feest of festival boekt ?

Een uur lang hits, feest en natuurlijk het Wheel Of The 90s, waarbij deze twee energieke vakidioten, samen met het publiek het rad draaien en afwachten of dit een prijs wordt of een hele andere style van muziek. Norman achter de Wheels of plastic en Ivan de MC voor de interactie met het publiek. Natuurlijk word je door TSPOON DJ SQUAD bedient met de vetste hits uit de 90’s en/of 00’s, of een knapperige bootleg geserveerd op een bedje van dikke party beats. En net wanneer je denkt dat het na een polonaise niet gekker kan, knalluh ze door met een meezinger van Blöf, of zetten ze het publiek op scherp met een eigen remix van #TDS; kortom … Feest Garantie!!

Een sit-down, het publiek gaat Van Links naar Rechts, Springen en Zingen tijdens deze fissa der herkenning.met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. De grootste T-Spoon hits komen uiteraard ook voorbij tijdens dit uur van waanzin. Stil staan is simpelweg geen optie wanneer je TSPOON DJ SQUAD op het podium hebt staan!!

 

TSpoon Dj Squad boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van TSpoon Dj Squad.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte TSpoon Dj Squad aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag