De Bonanza DJ set boeken

Eigenschappen De Bonanza DJ Set boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Op aanvraag

De Bonanza DJ Set boeken?

De Bonanza DJ Set boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Bonanza DJ Set.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Bonanza DJ Set.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Bonanza DJ Set ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Bonanza DJ Set plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Bonanza DJ Set

Extra informatie De Bonanza DJ Set

DJ Rob Stenders en zijn sidekick Caroline Brouwer zijn de makers van het razendpopulaire NPO Radio2-programma Stenders Platenbonanza. Ze draaien niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doen ze ook in de clubs, op festivals en op besloten evenementen met De Bonanza DJ set.

De muziek gaat door alle decennia heen: van de sixties en de seventies tot nu. De playlist is voor een groot deel in handen van jou: bij De Bonanza DJ set ben jij de DJ!

Rob en Caroline lopen regelmatig de zaal in om verzoekjes op te halen en er wil nog wel eens een popquiz of karaoke voorbijkomen dus houd je popkennis paraat en zorg dat je bij stem bent. En heb je iets te vieren of heb je altijd al een romantic request willen aanvragen voor je grote (stille) liefde of je favoriete collega, mis deze kans dan helemaal niet!

De Bonanza DJ Set boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Bonanza DJ Set.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Bonanza DJ Set, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Bonanza DJ Set.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor UpgreatZ. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsenen de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Bonanza DJ Set aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag