Erik de Zwart

Eigenschappen Erik de Zwart boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 60 min.
Geluid
Exclusief

Erik de Zwart boeken?

Erik de Zwart boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik de Zwart.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik de Zwart.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik de Zwart ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik de Zwart plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik de Zwart

Erik de Zwart werd op 16 juni 1957 geboren in Amsterdam en was al snel gezegend met twee hobby’s: treintjes en radio. De radiohobby wordt met de jaren steeds serieuzer.
Na radio gemaakt te hebben op zee voor Radio Caroline krijgt De Zwart grote bekendheid tijdens zijn tijd bij Veronica waar hij onder meer ‘De Top 40’ presenteerde. Na wat omzwervingen keert De Zwart op 6 september 2008 weer terug op zijn oude nest: Radio Veronica. Ieder weekend is hij daar met ‘Veronica’s Top 40 Hitdossier’ te horen.
Erik de Zwart verzorgde op jonge leeftijd drive-in shows op scholen en zijn diskjockeybloed kroop waar het maar de kans kreeg. Eén van die kansen kreeg hij op zijn zestiende jaar bij de ziekenhuisomroep van het AZVU in Amsterdam. Tijdens een vakantie in het Spaanse Playa de Aro bezocht hij de studio van Radio Mi Amigo. Hij ontmoette daar Ruud Hendriks, met wie hij in 1978 de allereerste kabelpiraat in Nederland, Radio Unique, oprichtte.
In 1979 werden Erik en Ruud gevraagd voor de hergeboorte van Radio Caroline. Na een woelige periode op zee koos Erik voor een carrière op het vasteland bij Veronica, waar hij mocht beginnen als presentator van ‘Muziek voor Miljoenen’ op Radio 4. Een jaar later maakte Erik zijn tv-debuut als presentator van ‘Nederland Muziekland’, al snel gevolgd door het legendarische ‘Countdown’.
Na een korte overstap van twee jaar naar de TROS nam Erik in 1986 de presentatie over van de ‘Top 40’.
Toen Veronica in 1992 besloot om veilig in het publieke bestel te blijven, ging Erik samen met Lex Harding een nieuw avontuur aan: het commerciële muziekstation Radio 538 te starten. Erik werd door Lex Harding gevraagd om over te stappen en over die beslissing hoefde hij niet lang na te denken. Van 1995 tot 2003 was Erik directeur en dj bij Radio 538. Hij presenteerde daar iedere vrijdagmiddag ‘de Top 40′. In dezelfde periode was De Zwart bij TMF te zien als tv-presentator en dj met programma’s als XXX.
In 2003 werd Erik algemeen directeur van Talpa Radio International BV waar de radiozenders Noordzee 100.7 FM, Radio 10 Gold, Radio 100FM Denemarken en 4FM België onder vielen. In 2005 verlaat De Zwart Talpa Radio International. Op 1 november 2006 werd Erik de Zwart benoemd tot voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40.
In december 2007 keert Erik nog één keer terug naar de radio, als hij de laatste uren presenteert van de ‘Top 1000 Allertijden’ bij Radio Veronica presenteert. De Zwart: “Het was heerlijk om even terug te zijn achter de vertrouwde microfoon op het warme Radio Veronica-nest!”. Na de hernieuwde kennismaking met Radio Veronica wordt Erik per 28 april 2008 de station voice bij het station met de beste 80’s & 90’s hits. Ook nu kruipt het bloed waar het niet gaan kan want al in september 2008 begon De Zwart met het maken van het programma ‘Veronica Top 40 Hitdossier’. Hij presenteert dat op zaterdag en zondag tussen 15.00 en 18.00 uur. “Eind 2007 heb ik de laatste uren van de ‘Top 1000 Allertijden’ bij Radio Veronica gepresenteerd. Dat voelde goed, ik ben ook nooit gestopt met radio maken omdat ik het niet meer leuk vond. We hebben nu een vorm gevonden waar ik mij helemaal op en Top 40 bij voel!”, aldus Erik de Zwart.

Erik de Zwart boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik de Zwart.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik de Zwart, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik de Zwart en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik de Zwart mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik de Zwart.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik de Zwart. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik de Zwart checken, een gratis optie plaatsen op Erik de Zwart en de boeking(en) van Erik de Zwart voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Erik de Zwart aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag