Stille Disco/ Silent Disco

Eigenschappen Stille Disco/ Silent Disco boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Stille Disco/ Silent Disco boeken?

Stille Disco/ Silent Disco boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stille Disco/ Silent Disco.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stille Disco/ Silent Disco.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stille Disco/ Silent Disco ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stille Disco/ Silent Disco plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Stille Disco/ Silent Disco

Silent DJ is een danservaring waarbij het feestende publiek met elk eendraadloze koptelefoon kan meeluisteren en meefeesten met een of meer DJs.

Silent Disco Concept
Silent disco is een dans concept waarbij het feestende publiek met elk een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meedoen met een DJ of zelfs eenlive band. Silent DJ = Silent disco dance eXperience! Als je geen koptelefoon op hebt, zie je iedereen dansen en swingen en vaak ook gezellig meezingen en roepen met de DJ of band. Je snapt even niet waarom ze dansen hoe ze dansen en roepen wat ze roepen.  Dit gegeven alleen al kan natuurlijk grappige taferelen opleveren, zowel voor de omstanders als de dansenden. Pak je een koptelefoon dan kan je ervaren wat de rest al meemaakt,  hoor er meteen bij en kan je lekker meeswingen met de rest!

Disco door elkaar heen
Er kan voor gekozen worden om tussen kanalen op de koptelefoon te schakelen en zo ook te schakelen tussen 2 verschillende DJs, bijvoorbeeld een disco-dance-classics-DJ en een Nederlandstalige DJ, of tussen een DJ en een live feestband. Het aanblik van publiek dat elk op hun eigen DJ of band danst, feest, zingt en schreeuwt is natuurlijk des te leuker!

Is silent Echt stil?
Ja en nee… 😉 Je hoort zonder koptelefoon niets van de DJ of de live band. Maar of het lukt om het publiek van een paar honderd niet te latenmeezingen, springen en roepen? Mede hierdoor is een Silent DJ / Silent Band een werkelijk uniek zinderende ervaring voor elk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stille Disco/ Silent Disco, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stille Disco/ Silent Disco en de eventuele overige kosten om een optreden van Stille Disco/ Silent Disco mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stille Disco/ Silent Disco.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Stille Disco/ Silent Disco. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Stille Disco/ Silent Disco checken, een gratis optie plaatsen op Stille Disco/ Silent Disco en de boeking(en) van Stille Disco/ Silent Disco voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Stille Disco/ Silent Disco aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag