3FM DJ's On Tour

Eigenschappen 3FM DJ’s On Tour boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

3FM DJ’s On Tour boeken?

3FM DJ’s On Tour boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 3FM DJ’s On Tour.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 3FM DJ’s On Tour.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 3FM DJ’s On Tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 3FM DJ’s On Tour plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie 3FM DJ’s On Tour

3FM is al jarenlang het populairste radiostation van Nederland! We kennen allemaal de hartverwarmende actie 3FM Serious Request, waarbij de dj’s van 3FM het hele land in beweging krijgen en samen geld inzamelen voor het Rode Kruis. Daarnaast geeft 3FM nieuwe bands kansen als Serious Talent en zijn ze actief aanwezig op de grootste festivals van Nederland.
En vanaf nu komen de 3FM DJ’s ook naar jouw event, bewapend met de beste muziek zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring!
Wat kun je verwachten?3FM is vooruitstrevend, snel en hip! Dé jongerenzender van de publieke omroep! Hits, lekkere oldies, maar ook spannende clubmixes van de nieuwste muziek komen voorbij, aan elkaar gemixt door de dj’s die u kent van de radio. Zo werken we o.a. met Domien Verschuuren, Tjitse Leemhuis, Sander Hoogendoorn, Barend van Deelen, Wijnand Speelman en Coen Swijnenberg.
De DJ’s draaien vanuit een DJ booth voorzien van moderne LED panelen. Daarnaast maakt de show gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van licht effecten en geluids-systemen. Bij elke show wordt het publiek verrast met leuke goodies van 3FM. Een opvallende poster zal door ons worden aangeleverd, waar de showdatum, locatie en DJ op vermeld kan worden.
3FM DJ’s On Tour mag op uw evenement niet ontbreken en we staan dan ook te popelen om van uw evenement een groot succes te maken!

3FM DJ’s On Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 3FM DJ’s On Tour.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 3FM DJ’s On Tour, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 3FM DJ’s On Tour en de eventuele overige kosten om een optreden van 3FM DJ’s On Tour mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 3FM DJ’s On Tour.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 3FM DJ’s On Tour. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 3FM DJ’s On Tour checken, een gratis optie plaatsen op 3FM DJ’s On Tour en de boeking(en) van 3FM DJ’s On Tour voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT 3FM DJ’s On Tour, BOEKINGSBUREAU 3FM DJ’s On Tour, BOEKINGSBURO 3FM DJ’s On Tour, ENTERTAINMENTBUREAU 3FM DJ’s On Tour, ENTERTAINMENTBURO 3FM DJ’s On Tour, ARTIESTENBUREAU 3FM DJ’s On Tour, BOEKINGSKANTOOR 3FM DJ’s On Tour, IMPRESARIAAT 3FM DJ’s On Tour, MUZIEKBURO 3FM DJ’s On Tour, MUZIEKBUREAU 3FM DJ’s On Tour, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU 3FM DJ’s On Tour, ARTIESTENBOEKINGSBURO 3FM DJ’s On Tour, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR 3FM DJ’s On Tour.

 

Offerte 3FM DJ’s On Tour aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag