Buro2010_Marvin_2

Eigenschappen Mr. Marvin boeken

Prijs
v.a. 595

Mr. Marvin boeken?

Mr. Marvin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Marvin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mr. Marvin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mr. Marvin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mr. Marvin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mr. Marvin

Extra informatie Mr. Marvin

BIOGRAFIE MR. MARVIN

Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal onvergetelijk te maken. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten vermaakt hij ieder publiek en maakt van elk event een beleving onvergetelijk. Wat een optreden van Mr. Marvin extra bijzonder maakt is dat hij met zijn video DJ Show een extra dimensie geeft aan ieder evenement. Audio en videoclips worden naadloos gemixt en zorgen voor een unieke beleving. Dit is allemaal zichtbaar op zijn chique witte video DJ Booth.

MR. MARVIN BOEKEN OP JOUW FEEST OF EVENEMENT

Als klein mannetje (…nog steeds niet echt groot) was hij al bezeten van muziek. Maar vanaf 16 jarige leeftijd begon hij zijn DJ/entertainment kwaliteiten verder te ontwikkelen. Binnen de kortste keren was hij een graag gezien DJ/entertainer bij Omroep Brabants ‘Brabant Party Roadshow’. De winter van 2005 was in aantocht en Mr. Marvin besloot om de Franse Alpen eens flink op stelten zetten! Hij werd resident DJ in de nummer 1 apres-ski tent van Frankrijk, “La grotte du Yeti” (De Yeti Bar).

Na terugkomst in Nederland ging het snel. Hij werd resident DJ van de Carrousel in ’s-Hertogenbosch en Uden, maar ook buiten de Brabantse steden waren zijn DJ klanken te horen. Wat dacht je van Toff in Gouda, Smithy’s Palace in Eesveen, Jinx in Deurne en nog vele andere zaken.

MR. MARVIN BOEKEN

Maar Nederland is niet al te groot en al snel vond Mr. Marvin de weg naar de internationale discotheken en feestcafé’s. Zo laat hij ieder jaar duizenden vakantiegangers op Aruba, Kreta en Mallorca springen op zijn muzikale klanken.

Repertoire/Stijl:
– Allround
– Après-Ski
– Dance / House
– Nederlandstalig
– 70’s, 80’s en 90’s

Wilt u meer DJ’s boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Mr. Marvin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag