De barmannen super show

Eigenschappen De Barmannen Super Show boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 5 uur

De Barmannen Super Show boeken?

De Barmannen Super Show boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Barmannen Super Show.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Barmannen Super Show.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Barmannen Super Show ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Barmannen Super Show plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Barmannen Super Show

Wie kent ze niet? De Zingende Barmannen! DE feestact van dit moment. Met meer dan 100 boekingen op jaarbasis maakt Nederland, in een enorm tempo, kennis met deze heren.  Drie zangers, die met een repertoire van de allergrootste meezingers, de tent helemaal op zijn kop zetten. Hun werkgebied is zowel op het podium, in de zaal en achter de bar. Een act met enorm veel interactie. Veel bedrijfsfeesten, kroegen en wat kleinere events hebben al kennis mogen maken met deze drie heren.

Maar nu is het toch echt tijd om, buiten hun normale show, ook te komen met een nieuwe grote show voor feesttenten en grotere events.

De ingrediënten zijn simpel; 3 topentertainers en een keur aan meezingers en smartlappen! Makkelijker kunnen wij het niet maken, wel leuker! Deze 3 heren staan garant voor een avondje feest. Ze zijn lekker mee aan het werken achter de bar en vuren tijdens hun show de grootste meezingers uit de Nederlandse muziekgeschiedenis op je af. Van Hazes tot aan Borsato en van Doemaar tot Jan Smit, alles komt voorbij. Ze maken er een echt feestje van en zorgen er voor dat iedereen schor naar huis gaat van het meezingen! En zijn de Nederlandstalige meezinger nu niet helemaal uw ding, dan schakelen ze gewoon over op de Engelstalige feestmuziek. Kortom in overleg kunt u met deze heren alle kanten uit! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De Barmannen Super Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Barmannen Super Show, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Barmannen Super Show en de eventuele overige kosten om een optreden van De Barmannen Super Show mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Barmannen Super Show.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Barmannen Super Show aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag