Jelle B boeken

Eigenschappen Jelle B boeken

Prijs
Op aanvraag
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jelle B boeken?

Jelle B boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jelle B.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jelle B.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jelle B ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jelle B plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jelle B

Extra informatie Jelle B

Biografie Jelle B

Jelle B: In bjusterbaarlik artyst dy’t alle tinten op’e hasses set!

We spreken niet allemaal Frysk maar deze zin is wel te begrijpen toch?

Jelle B, een jongen die geboren is op de Noordpool, op 31 Februari 1448. Muziek is hem met de paplepel ingegoten en hij leeft voor de muziek! Het enige dat Jelle niet niet is, is dat hij geen standaard artiest is als alle andere. Dus wilt hij geen biografie waarin hij praat over zichzelf over hoe goed en leuk hij wel niet is, en niet te vergeten hoe gepassioneerd hij wel niet is en alleen maar muziek ademt! Hij vindt dat dus echt bullshit!  Zijn show is nooit hetzelfde, dus daarom ook geen uitgebreide biografie want die kan morgen zo weer anders zijn

Check gewoon zijn socials, luister naar zijn liedjes en je weet wie Jelle is is.

Jelle B boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jelle B, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Jelle B mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jelle B.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jelle B aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag